Vedete care au vrut să-și păstreze virginitatea până la nuntă

Există vedete care au cunoscut faima din copilărie sau adolescenţă, dar care au ales să-şi păstreze castitatea până în ziua nunţii.

separator

Conform Ranker, acestea  sunt celebrităţile care au ales să rămână pure până în noaptea nunţii, unele având în spate motivaţii ce ţin de cultură, altele religioase, însă cele mai multe invocând alegerea personală.

Adriana Lima

Adriana Lima, cunoscut înger al casei Victoria’s Secret, a aşteptat căsătoria pentru a renunţa la virginitate. Înainte ca aceasta să vina, ea declara: „Ei (bărbaţii – n. red.) trebuie să-mi respecte alegerea. Dacă nu o respectă, atunci nu mă vor”.

În prezent, Adriana este şi mămică, însă continuă să defileze pe catwalk.

adriana-lima-virgina-casatorie

Jessica Simpson

Actriţa Jessica Simpson anunţa şi ea că va aştepta noaptea nunţii pentru intimitatea în doi. Declara atunci pentru Cosmopolitan: „I-am promis lui Dumnezeu, tatălui meu şi viitorului meu soţ că voi rămâne virgină până mă mărit.

Vedeta s-a căsătorit în 2002 cu Nick Lachey, însă a divorţat. În prezent mamă a doi copii, aceasta este măritată cu sportivul Eric Johnson.

jessica-simpson-virginitate-casatorie

Tina Fey

Creatoarea serialului „30 Rock”, Tina Fey, a renunţat la virginitate la 24 de ani, declarând în emisiunea lui David Letterman că este fidelă valorilor creştine. Atunci s-a căsătorit cu Jeff Richmond.

tina-fey-virginitate

Carrie Underwood

Cântăreaţa Carrie Underwood, cu nenumărate premii în palmares şi un număr de fani de invidiat, a aşteptat şi ea până în noaptea nunţii. Norocosul a fost Mike Fisher, în 2010.

gary-coleman-virgin-casatorie

Leelee Sobieski

Actriţa Leelee Sobieski a urmat acelaşi tipar, aşteptând până la 26 de ani. Declara la un moment dat: „Cred că 26 de ani este mult ca să-ţi pierzi virginitatea, dar a fost important pentru mine să rămân pură până la căsătorie.

Nu a fost din motive religioase sau ceva de genul acesta, ci doar pentru că virginitatea era cel mai preţios dar pe care îl puteam face vreodată unui bărbat şi voiam să fiu sigură că îl ofer celui potrivit”.

leelee-sobieski-virginitate

Gary Coleman

Şi actorul Gary Coleman s-a căsătorit virgin cu Shannon Price, în 2007.

gary-coleman-virgin-casatorie

Sarah Drew

Actriţa Sarah Drew, cunoscută din serialul „Anatomia lui Grey”, a aflat ce înseamnă intimitatea fizică în doi abia în ziua nunţii, fapt declarat chiar de ea pe o reţea socială, în discuţiile cu fanii.

sarah-drew-virgina-casatorie

Zac Hanson

Zac Hanson, toboşarul trupei Hanson, a procedat altfel decât prietenii săi, alegând să rămână virgin până la nuntă. „Fiecare are preferinţa sa. Nu le spun tuturor: ‘Nu faceţi sex înainte de căsătorie’. Spun doar că eu nu am facut, iar pentru mine aşa a fost corect”.

zac-hanson-virgin-casatorie

Sursa 

alte Articole interesante