Zece semne că soțul tău va fi un tată bun

Ca să afli ce fel de tată va fi partenerul tău de viață, nu trebuie neapărat să există teste științifice magice! Trebuie doar să fii atentă la comportamentul lui zilnic și la obișnuițele deja formate. Vezi mai jos, cele zece semne care indică că, EL va fi un tată perfect!

separator

Își ține cuvântul
Soțul tău nu aruncă cuvinte în vânt. El trăiește după principiu: spus – și făcut. Prin urmare, atunci când veți avea un copil, te poți baza pe el în proporție de 100%. Nu va trebui să suni la fiecare 5 minute pentru a verifica dacă totul este în ordine. Și cu siguranță, nu va uita să ia copilul de la grădiniță.Te ajută la treburile casei
Nu este o problemă pentru el să-și aranjeze lucrurile, să facă curățenie, sau să spele vasele. Când se află în bucătărie, nu este supus unor demențe. Și asta, înseamnă că, nu va lăsa nici pe copil flămând.Adoră animalele
Are grijă de ele și aceasta este la fel o calitate pozitivă a caracterului lui.Are un frate sau o soră mai mică
Într-un fel, pentru el, rolul de părinte nu este nou. Poate că a făcut multe greșeli în trecut. Dar, acum, el va ști exact cum să le evite, sau cel puțin se va strădui.Iubește copiii
În ciuda diferenței uriașe de vârstă, el poate găsi un limbaj comun cu cei mici.Își controlează emoțiile
Este un plus foarte mare. Într-adevăr, în viitor veți avea multe nopți nedormite și multe surprize cu apariția noului membru în familie. Iar, tatăl isteric este cel mai rău ce poate fi în viața unui copil. Nu se axează doar pe carieră
Desigur, iubitul tău este interesat să aibă o carieră de succes. Dar, știe cum să aloce corect timpul și resursele. De aceea, oferă întotdeauna timp și familiei. Ceea ce îi dă o adevărată plăcere.Nu este supărăcios
Este foarte bine, deoarce cu siguranță nu ești gata să devii o mamă pentru doi, dintr-o dată?Are o inimă bună
Din anumite motive, mulți oameni confundă bunătatea cu slăbiciunea. Și, în mod deliberat, se adună note de brutalitate. Soțul tău nu este așa. El știe că, a fi blând și grijuliu nu este deloc o slăbiciune, ci o forță adevărată.

Zilnic, mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce ai!

Sursa foto

Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

Viața de cuplu are 7 etape: „Dacă am fi știut cu toții de ele, divorțuri ar fi fost cu 80% mai puține”

Ne alegem singuri soțul sau soția. Însă pentru a avea parte de o adevărată dragoste, trebuie să ne cunoaștem reciproc, să ne împrietenim și abia după asta să ne iubim. Unii consideră că soții se iubesc doar la începutul relației. Ulterior ochelarii roz sunt dați jos și aceștia se confruntă cu primele provocări și probleme de familie. Și de foarte multe ori așa se întâmplă că anume atunci dragostea dispare, scrie pe www.fasingur.ro.

Fidelitatea și răbdarea sunt cele mai mari virtuți ale iubirii. Dacă considerați că iubirea voastră a luat sfârșit, atunci trebuie să știți că ea nici măcar nu a început.

1. Etapa buchetelor de flori și a bomboanelor de ciocolată

Această etapă durează în jur de 18 luni. Atunci când bărbații și femeile să îndrăgostesc, câțiva hormoni specifici se activează și îi fac pe parteneri să vadă lumea în culori aprinse. La această etapă partenerii sunt vrăjiți reciproc. Ei se află într-o stare asemănătoare cu a persoanelor care folosesc droguri. Nici într-un caz în această perioadă nu trebuie luate decizii importante, pentru că în scurt timp ”hormonul dragostei” nu va mai funcționa și lucrurile vor părea așa cum sunt ele în realitate.

2. Etapa de saturație

La această etapă începi să privești relația voastră cu capul lucid. Multe sentimente dispar, în schimb te deprinzi să fii alături de perechea ta. Drept urmare comportamentul tău se schimbă și te simți mult mai liber în apropierea ei/lui.

3. Etapa de respingere

Asta se întâmplă cu toți. Încep să apar certuri și se fac vizibile anumite trăsături negative de caracter. La această etapă crezi că cel mai simplu este să vă despărțiți sau divorțați. Însă după ce faci asta începi altă relație și iarăși intervin etapele 1 și 2 după care din nou 3 și acest cerc vicios poate continua până la nesfârșit.

4. Etapa răbdării

Dacă iubiții au trecut cu bine de etapa de respingere, ei au devenit automat mai înțelepți. Cercurile nu mai sunt la fel de dramatice și ambii înțeleg că deși certurile apar și dispar, relația trebuie să continue. Ambii știu că este nevoie pur și simplu de răbdare.

5. Etapa respectului

Este prima etapă a iubirii veritabile, pentru că până acum iubire ca atare nu a fost. Partenerii încep să-și conștientizeze obligațiile, gândindu-se nu la ceea ce vor pentru sine, ci la ceea ce pot face pentru persoana dragă.

6. Etapa prieteniei

Acum partenerii au devenit persoane foarte apropiate. Ei au încredere unul în altul sută la sută, asemenea unor prieteni. Iar prietenia deschide calea spre adevărata dragoste.

7. Etapa iubirii veritabile

Pentru a ajunge aici este nevoie de făcut o cale foarte grea, pline de dificultăți și provocări. Iubirea nu este ceva cade ca din cer cum cred unii. Iubirea apare doar atunci când omul devine matur în interior, încetează să mai fie egoist și respinge preconcepțiile.

Milioane de oameni fac o greșeală mare. Ce să nu faci niciodată imediat după sex

Ceea ce fac toți după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce se face înainte de ea sau în timpul ei. În general, este bine de luat în seamă lucrurile care îl deranjează sau îl face să sufere pe cel pe care nu am vrea decât să îl vedem fericit.

Aşadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică sexul, NU te ridica imediat şi NU te îndrepta în goana luminii spre baie unde să îţi faci igiena imperios necesară.

Ai face bine dacă l-ai flata (ai flata-o) în continuare, i-ai atinge corpul, i-ai atinge părul în timp ce ai mai sta la poveşti cu el/ea sau dacă, pur şi simplu, i-ai respira în piept în timp ce vă ţineţi în braţe.

Dacă te-ai ridica imediat de lângă el, e acelaşi lucru cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ți-a lăsat-o pe corp – o ofensă greu de descris.

Nu te lăsa pradă unei discuţii telefonice lungi (indiferent cine e sau ce importanţă are persoana care se află de partea cealaltă a firului) – deconectarea bruscă de partener şi atenţia îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

Deşi este foarte indicat să discutaţi după terminarea partidei de sex, e bine să îţi cerni cu atenţie subiectele alese – cele mai constructive sunt cele care vă ajută să vă descoperiţi unul în faţa celuilalt şi cele care vă ajută să vă apreciaţi unul pe celălalt şi mai mult.

E frumos şi sănătos să precizaţi, mai în glumă sau mai în serios, ce v-a plăcut, ce v-a făcut să vă depăşiţi limitele, ce v-a intimidat în sens pozitiv.

În acelaşi timp, nu e bine nici să cazi într-o euforie copilărească ca şi cum ai fi câştigat o mare victorie.

Nu vă certaţi, chiar dacă se ivesc motive faceţi orice ca să schimbaţi subiectul sau să îl amânaţi pentru mai târziu pentru că o ceartă în astfel de situaţii va face să dispară tot farmecul partidei de sex şi, în contextul dezamăgirii resimţită multiplicat, a deznădejdii că nimic din ce e frumos nu rezistă, veţi duce relaţia pe un teren extrem de alunecos şi, implicit, primejdios.

sursa: www.realitatea.net

Noapte cu năbădăi în Italia: un moldovean și-a încuiat sora în mașină și a plecat la discotecă. Mama copiilor a sunat la poliție
Articolul anterior
Isprava unei moldovence. Și-a lăsat bebelușul de 6 luni în grija unei străine și a dispărut fără urmă
Articolul următor