Zodia de care nu trebuie să te îndrăgosteşti

Astrologii au luat fiecare zodie în parte pentru a afla incompatibilităţile! Iată zodia de care nu e bine să te îndrăgostești niciodată!

separator

1413637339f1d13d88

Berbec

Zodia de evitat: Fecioara: Nativii din Fecioara sunt organizaţi, metodici şi minuţioşi. Nu ţi se pare că toate astea intră în contradicţie cu spontaneitatea ta legendară? Aveţi maniere diferite de a vedea şi de a face lucrurile. Contrastele se atrag, se spune, dar aveţi temperamente foarte diferite, care vor declanşa din start conflicte tumultuoase.

Taur

Zodia de evitat: Săgetătorul poseda o dorinţă de libertate absolută, de aici preferinţa lui pentru călătorii şi activităţi precum deltaplanul, paraşutismul, raftingul. Ţie, în schimb, îţi plac tabieturile, chestiile fixe, bine stabilite, şi preferi să stai în casă la un film şi o masă bună.

Gemeni

Zodia de evitat: Scorpionul este inteligent şi energic, dar posesiv, ceea ce îţi poate ameninţa atât de adorata libertate personală. Flirturile tale ocazionale o să-l deranjeze la maxim.

Rac

Zodia de evitat: Vărsătorul e însetat de libertate, iar tu de stabilitate. El este raţional, chiar şi în dragoste, iar tu intuitivă. Mai bine dăruieşte romantismul şi dragostea ta unei persoane care va ştii să le aprecieze mai bine.

Leu

Zodia de evitat: Taur: Din start, veţi avea conflicte din cauza firilor voastre puternice. Tu eşti puternică şi simţi nevoia de a fi admirată, adorata şi apreciată ca o regină, în timp ce Taurul e încăpăţânat, nerecunoscător şi prea pudent. Iar când începe să te şi critice, o să iei foc.

Fecioara

Zodia de evitat: Berbecul: Femeile născute în zodia Fecioarei sunt liniştite, discrete, tăcute, îşi cunosc lungul nasului, s-ar zice. Nu-ţi place să fii în atenţia lumii. Pe când domnii din Berbec sunt mereu în căutarea atenţiei şi foarte îndrăzneţi. Şi, deloc de neglijat, pot da senzaţia să nu te ascultă. Eşti deja îndrăgostită de un bărbat din Berbec, atunci fă un efort, treci peste defecte şi străduieşte-te să înveţi cum să fii spontană şi să te joci-astfel spus, să nu mai iei toate nimicurile în serios.

Balanţa

Zodia de evitat: Peşti: Tu eşti sociabil şi iubeşti să comunici, dar găseşti în Peşti nişte persoane tăcute, uneori melancolice. Iar nevoia ta de echilibru nu se potriveşte cu nesiguranţă şi indecizia nativilor din Peşti.

Scorpion

Zodia de evitat: Balanţa: Tu, schimbător, răbdător şi perfecţionist, eşti prea energic pentru Balanţă, a cărei indecizie notorie te poate scoate din minţi.

Săgetător

Zodia de evitat: Rac: Clar, aveţi abordări diferite asupra vieţii. Tu cauţi mereu senzaţii tari şi îţi place flirtul, pe când Racul tinde spre securitate emoţională. Tu vrei libertate, racul stabilitate. Tu treci de la o problemă la alta, el investighează mereu.

Capricorn

Zodia de evitat: Gemeni: Gemenii sunt persoane cameleonice, care ştiu cum să-şi folosească atuurile pentru a-şi atinge scopurile. Iar tu eşti o persoană realistă, care îi citeşte din prima planurile. Foarte geloasă, ţi-e greu să accepţi că el flirtează cu toată lumea.

Vărsător

Zodia de evitat: Capricorn: Capricornul este, prin definiţie, rece şi autoritar. Iar tu deteşti asta la o persoană. El nu-şi dă seama de frumuseţea care îl înconjoară şi de bucuria care este aici, acum. În schimb, tu iubeşti viaţa aşa cum este şi vrei s-o faci mai frumoasă în fiecare zi. Iar Capricornul nu pare să-ţi aprecieze eforturile.

Peşti

Zodia de evitat: Leu: Leul, se ştie, e plin de încredere în propria persoană. Îi place să se laude şi să fie lăudat, să arate că el e cel mai bun. Tu ai nevoie de dragoste, de atenţie şi să fii apreciat pentru ceea ce faci. O persoană absorbită de propria-i fiinţă nu e chiar potrivită pentru tine.

 Sursa

Smiley către Tatiana Heghea: “Ești îmbrăcată într-un neglijeu sau într-o rochie?”
Articolul anterior
Barack Obama nu a avut cu ce achita masa la restaurant!
Articolul următor
Alte articole interesante