Zodii cu care nu ar trebui să te căsătorești

Fiecare bărbat are atuurile și defectele lui. Însă, există tipi pe care nu ar trebui să-i iei în serios, cu atât mai mult să formezi o familie. Ei sunt cei mai nepotriviți bărbați pentru căsătorie!

separator

barbati-cu-care-nu-ar-trebui-sa-te-casatoresti

Cei mai darnici nativi din horoscop

Bărbatul berbec – cel mai nepotrivit sot din zodiac

Nu poate fi soțul perfect pentru că e extrem de încăpățânat și uneori are chiar accese de furie, care pot duce la agresivitate. De cele mai multe ori, bărbatul berbec are nevoie de o femeie pe care să o controleze îndeaproapem scrie unica.ro.

Bărbatul gemeni

Nu spune nimeni că e un soț rău, dar nici soț bun nu e… El e cel care fuge de responsabilități și preferă să lase tot greul în grija femeii. Pe el nu te poți baza atunci când vine vorba de lucruri serioase și, mai mult decât atât, te va exaspera cu glumele lui, majoritatea proaste.

Bărbatul balanță

Un pierdevară. Cam așa l-am putea caracteriza pe bărbatul balanță. Deși are potențial să ajungă departe, el e o fire prea boemă, prea relaxată și prea nepăsătoare pentru a lua atitudine. Numai o femeie foarte puternică il poate aduce pe drumul cel bun, deși există și posibilitatea să se sperie și să fugă…

Bărbatul capricorn

Crede că tot universul se raportează la el și se așteaptă ca soția să îi îndeplinească toate poftele, oricând are el chef. E un tip egocentrist și uneori e chiar leneș, însă știe cum să păstreze aparențele, pentru ca cei din jurul lui să creadă că muncește.

Bărbatul vărsător

Are fire de artist neînțeles, așa că e greu să-ți construiești o viață alături de el. Dacă ar fi după gusturile lui, ați locui într-o rulotă pe o plajă pustie și nu ați face nimic concret toată ziua. E ca un adolescent, așa că e greu să-l convingi să muncească sau să fie serios.

f

Smiley are o vilă de 300.000 de euro. Vezi cum arată
Articolul anterior
Terifiant! O mamă și-a mutilat copilul. Motivul este unul șocant
Articolul următor