Zodii ghinioniste în dragoste în 2015!

Unii nativi își vor găsi dragostea în acest an, alții vor spune adio relațiilor fericite. Vezi cum îți va merge ție la capitolul “iubire”

separator
în 2015!

Berbec

Tu te numeri printre norocoşi. Cel puţin până în septembrie te bucuri de o viaţă amoroasă palpitantă, dar nici spre sfârşitul anului nu îţi va fi rău. Bucură-te de 2015 pentru că îţi va aduce o mulţime de surprize, mai ales pe plan sentimental.

Taur

Putem spune că tu vei avea şi noroc, dar şi ghinion în dragoste, în acest an. Mai exact, dacă în prima perioadă a anului lucrurile nu vor sta chiar grozav pentru tine, din punct de vedere amoros, din septembrie ai toate şansele să te căsătoreşti, dacă eşti într-o relaţie, sau să îţi găseşti marea iubire, dacă nu ai un partener.

Gemeni

Cu Saturn în casa dragostei, anul acesta îţi vei analiza mai mult ca niciodată viaţa amoroasă. Dacă până acum ai zburat din floare în floare, 2015 îţi va deschide ochii şi te va pune în faţa unor decizii importante. Finalul poate fi fericit sau nu…

Rac

Pentru tine, 2015 este anul senzualităţii. Saturn părăseşte casa dragostei, aşadar acum e timpul să-ţi dai frâu liber emoţiilor, fanteziilor şi sentimentelor. Va fi un an bun din punct de vedere sentimental.

Leu

Şi tu te afli printre norocoşii anului în materie de iubire. Mai ales în lunile de vară îţi vei atinge apogeul sexual şi sunt şanse să-ţi oficializezi relaţia.

Fecioară

Din păcate, tu nu vei avea prea mult noroc în dragoste anul acesta, cel puţin până prin octombrie. Însă există şi o parte pozitivă – pe cât de nefericită vei fi în dragoste în primele două trimestre ale anului, pe atât de fierbinţi îţi vor fi nopţile din ultimele trei luni.

Balanţă

Nu e cazul să intri în panică, dar 2015 nu pare a fi un an bun pentru tine din punct de vedere amoros. Cel mai probabil vei trece printr-o despărţire anul acesta, dar asta nu trebuie să te îngrijoreze deloc, deoarece din luna noiembrie şansele de a cunoaşte o persoană specială cresc.

Scorpion

Pentru tine e anul renaşterii şi reinventării din punct de vedere amoros. Astrele sunt de partea ta, iar sexualitatea ta va atinge cote maxime.

Săgetător

Sunt şanse ca în prima parte a anului să treci printr-o despărţire, dar să te împaci cu partenerul în a doua parte a anului. Orice alegeri ai face, ai grijă să nu regreţi mai târziu.

Capricorn

După doi ani în care Saturn şi-a făcut de cap în casa relaţiilor tale, 2015 promite să îţi aducă împlinirea pe plan sentimental. Sexualitatea ta va atinge cote nebănuite şi te vei bucura din plin de toată atenţia partenerului tău.

Vărsător

E foarte multă pasiune în casa relaţiilor tale în acest an. Asta înseamnă că fie vei avea un an minunat din punct de vedere sentimental, fie vor ieşi scântei.

Peşti

Ghinionul în dragoste te urmărește în ultimii ani, dar 2015 aduce şi o rază de speranţă. Pentru a te putea bucura de asta, va trebui să renunţi puţin la orgoliu. Poate că dragostea vieţii tale era chiar lângă tine în tot acest timp, fără ca tu să îţi dai seama.

Sursa

Câte calorii arzi în funcție de durata partidei de sex
Articolul anterior
Natalia Morari a vorbit indecent cu Maia Sandu!
Articolul următor
Alte articole interesante