Vezi de câtă dragoste au nevoie fiecare zodie în parte

Unii oamenii au multă nevoie afecțiune, în timp ce alții sunt mai independenți și nu simt nevoia să arate dragostea față de cineva sua să le fie arată iubire în fiecare clipă din zi. Dragostea, prin definiție, se referă la a plăcea pe cineva și a-i arată acest lucru prin fapte și grijă, nu neapărat prin îmbrățișări și săruturi. Și chiar, dacă mulți înțeleg asta, totuși unele zodii preferă să o arate inclusiv prin tandrețe și îmbrățișări.

separator

Racii – acești nativi sunt foarte dulci și apropiate de persoanele pe care le iubesc și își arată afecțiunea chiar când persoanele dragi au mai mare nevoie de ea. Faptul că au o intuiție foarte bună îi ajută să cunoască întotdeauna când partenerul are nevoie de grijă emoțională sau fizică. Racii sunt una dintre cele mai romantice semne astrologice.

Peștii – sunt cu adevărat afectuoși. Adoră să petreacă timp cu oamenii preferați și simtcă că li se face dor de aceste persoane, chiar dacă au trecut doar câteva zile de când nu le-au mai văzut.

Balanțele – sunt romantice. Le plac plimbările cu persoana iubită, săruturile romantice și flirtul, așa că se vor simți foarte apropiate de partenerul tău, indiferent dacă sunt împreună de 3 luni sau de 3 ani. Pentru ei, o zi nu este completă dacă nu au avut parte de afecțiune. Chiar dacă nu pot petrece timp fizic cu partenerul său, îl vor suna  în timpul pauzei de prânz pentru a-i spune cât de tare le lipsește.

Fecioarele – oferă suport oamenilor din jur. Își doresc tot ce e mai bun pentru oamenii pe care îi iubesc. Afecțiunea manifestatăde aceștia nu este neapărat fizică, însă o arată neîncetat prin bunătate și ajutorul oferit.

Taurii – nu fac întotdeauna gesturi mărețe, dar le place să își arate sentimentele prin lucruri mărunte. Sunt genul de oameni care le oferă peroanelor dragi cadouri simbolice pentru a le arăta că le pasă. De asemenea, este important pentru tauri, să îi facă pe cei dragi fericiți, indiferent de oră sau zi.

Scorpionii – E aproape imposibil ca un scorpion să fie ignorat. Le place să demonstreze dragostea prin cuvinte mai mult decât prin gesturi, pentru că știu întotdeauna ce să spună. Sunt foarte buni la flirt, asta datorându-se talentuluilor de a jongla cu cuvintele. Le este foarte greu să ofere și afecțiune fizică, dar când reușesc să ajungă și în acest stadiu, o fac într-un fel în care persoana respectivă nu o poate uita.

Berbecii – nu arată des afecțiunea. Pentru a arată afecțiune, au nevoie de un partener dinamic, care să fie pe aceeași lungime de undă cu ei. Trăiesc intens și vor pe cineva care să aprecieze acest lucru la dânșii. Nu flirtează cu oricine, dar atunci când găsesc pe cineva cu care să aibă o conexiune puternică, le arată personalitatea lor adevărată.

Gemenii – pot deveni afectuoși cu persoanele cu care se distrează, dar dacă nu există acel click’, șansele de a se apropia de persoană respectivă sunt minime. Își doresc să aibă în jur întotdeauna persoane lângă care se simt bine. Pentru gemeni, afecțiunea înseamnă – să îți lași orgoliul de-o parte. Le este frică să fie vulnerabili, așa că întotdeauna vor face glume, în loc să ofere un romantism clasic și serios.

Săgetătorii – nu se tem să arate afecțiune uneori, dar asta numai dacă persoana de lângă știe că ei doar flirtează, ci nu vor să se implice în ceva serios. Consideră că aui o reputație de menținut, care constă în faptul că le place să fii singuri. Flirtează și se joacă, până observă că partenerul a devenit prea apropiat de ei. În acest caz, intră în panică și încep să se îndepărteze.

Leii – au o inimă caldă și le place să primească afecțiune de la ceilalți, dar se pierd când trebuie să o arate și ei. Au o idee referitoare la felul în care le-ar plăcea să își arate afecțiunea față de personale dragi, dar nu se prea pricep la pusul în practică. Sunt adesea reci și aroganți . Nu le place să audă „nu”, iar când au parte de un eșec, le este greu să găsească curaj pentru a încerca din nou.

Capricornii – le plac relațiile de lungă durată, dar nu arată prea multă afecțiune. Au mult control de sine, ceea ce vă fac să nu arătați prea multă dragoste, chiar dacă au sentimente intense față de cineva. Încearcă să găsească o metodă mai practică prin care să își arată sentimentele, dar asta le face să pară reci, nu inteligenți.

Vărsătorii – nu le place să își arate sentimentele. Tind să se concentreze pe propriile aspirații în viață și le este greu să facă loc și altor persoane în viața lor. Își păstrează adevăratele sentimente pentru sine dacă nu cunosc o persoană suficient de bine. Vor arăta afecțiune doar față de un om care știu că nu îi vor judeca. Le este greu să se deschidă, acesta fiind și motivul pentru care au nevoie de mult timp până să înceapă să se simtă în largul lor arătându-și sentimentele.

Sursa

Fashion-show inedit! Tommy Hilfiger și-a prezintat noile colecții de toamnă la Tokyo
Articolul anterior
Trei frați din Glodeni trăiesc într-o sărăcie cumplită. Au nevoie urgent de ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante