5 destinaţii magice pentru un Revelion de poveste!

Au rămas zile numărate până la marea trecere dintre ani. Cu siguranţă îţi doreşti şi tu un Revelion de vis… şi o atmosferă de poveste pe care să o păstrezi în suflet tot restul vieţii. Dacă te numeri printre cei care încă nu s-au decis unde să sărbătorească memorabilul eveniment, atunci unica.md îţi recomandă cele mai perfecte destinaţii, cele mai tari petreceri şi cele mai unice locuri în care poţi celebra Revelionul.

separator

1. Copacabana – Rio de Janeiro

Ce poate fi mai perfect şi magic decât un Revelion în Brazilia. Femei frumoase, artificii, samba, costume exotice, cocktailuri şi o plajă inedită, care te aşteaptă cu nerăbdare să sărbătoreşti în stil de carnaval trecerea dintre ani… Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele perfecte care îţi pot transforma vacanţa într-o poveste de neuitat. Ca să fii în pas cu tradiţile lor, nu uita să-ţi iai cu tine o ţinută de culoare albă… şi să te pregăteşti să te distrezi într-un mod unic.

Trebuie să ştii că brazilienii sunt unii dintre cei mai buni dansatori ai lumii şi unii dintre cei mai buni organizatori de petreceri. Aşa că fii sigură că nimic nu îţi va lipsi şi că autorităţile ţin cu tot dinadinsul ca oamenii să se întoarcă la fel de entuziasmaţi de fiecare dată. La urma urmei, ce poate fi mai frumos decât un Revelion pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume?

2. Times Square – New York

Pregăteşte-te de cel mai faimos spectacol de Revelion. Numărătoarea inversă din Times Square a devenit celebră în întreaga lume, iar focurile de artificii şi milioanele de confetti creează atmosfera de poveste la care ai visat dintotdeauna. Această petrecere gigantică şi fabuloasă continuă după miezul nopţii în sute de cluburi, discoteci şi restaurante din uriaşa metropolă americană.

Concertele ţin până în zori, aşa că nu vei avea ocazia să te plictiseşti sau să regreţi că nu ai plecat în altă parte de sărbători. Tot ce trebuie să faci e să te încarci cu uriaşa energie din Times Square şi să fii pregătită pentru cea mai mare şi unică petrecere a anului 2012.

3. Sydney

Tărâmul de poveste… magia sărbătorilor începe cu Sydney- unul dintre primele oraşe care sărbătoreşte Revelionul. Această bucată de rai în fiecare an ţine cu tot dinadinsul să fie un exemplu demn de urmat pentru metropolele planetei. Numai aici vei avea parte nu de unul, ci de două spectacole de artificii, spectacolul de la ora 21:00, numit “Family Fireworks” şi cel de la miezul noptii – “Midnight Fireworks”.

După salva de tun trasă în cinstea noului an şi după impresionantele spectacole de artificii, petrecerea se transforma într-un veritabil carnaval. Parade, mulţimi de oameni care dansează pe străzi şi sute de cluburi în care poţi sărbători alături de prietenoşii australieni, te aşteaptă la unul dintre cele mai frumoase petrecere din lume. Nu degeaba peste un milion de oameni aleg anual “Portul Luminii” ca destinaţie de Revelion.


4. Amsterdam, Oraşul Plăcerilor

Am ajuns şi la misteriosul Amsterdam- oraşul plăcerilor care mereu ne suprinde cu ceva inedit. Revelionul reprezintă una dintre cele mai mari sărbători din Olanda. Cluburile, discotecile şi barurile sunt deschise toată noaptea pentru petrecăreţi, iar momentul culminant, ultima secundă a anului, transformă Amsterdamul într-un veritabil vulcan din strigăte, cântece şi focuri de artificii.

De fapt, nici nu trebuie să intri neapărat într-un club şi asta pentru că întregul oraş se transformă într-un imens ring de dans şi de petrecere. Cunoscuţi şi necunoscuţi laolaltă, uniţi doar de sentimentul universal al bucuriei, salută intrarea într-un nou an cu tot entuziasmul de care poate da dovadă un om. Această stare de spirit magică nu trebuie ratată… măcar o dată în viaţă.

5. Champ-Elysees – Paris

Dacă preferi o destinaţie romantică în care să te bucuri de Revelion alături de persoana iubită, atunci Parisul este cel mai magic loc în care poţi evada în noaptea dintre ani. Pe lângă vinul fiert, cidrul şi şampania, băuturile adorate de parizieni şi un numar uriaş de restaurane, cluburi sau chiar tarabe improvizate sunt gata să te servească cu băuturi non-alcoolice, cu papillotes – mici bucăţi de ciocolată care, atunci când sunt scose din ambalaj, pocnesc asemenea artificiilor – şi deja celebrele croissante pariziene.

Nu există o regulă după care să te îmbraci pentru noaptea de Revelion, trebuie decât să fii gata de o petrecere uriaşă, unde se strâng de obicei aproximativ un milion de oameni din toată lumea. Trebuie spus că mulţimea începe să se adunepe Champ-Elysees în jurul orei 21:00, şi asta pentru a prinde un loc cât mai bun pentru focurile de artificii de la miezul nopţii. Şi ce imagine poate fi mai frumoasă pentru acest moment, decât ce a Turnului Eiffel transformat într-un veritabil fenomen magic?

Text: Cristina Mihalachi

Surorile Osoianu îți trezesc poftele de Crăciun!
Articolul anterior
Mariana Şura şi-a făcut body art pe burtică şi a defilat pe podium
Articolul următor
Alte articole interesante