7 destinații de vis pentru luna de miere!

Fie că preferi plajele întinse,  munții împăduriți sau doar luxul te multumește, scopul lunii de miere este: relaxarea și buna dispoziție. Majoritatea cuplurilor planifică luna de miere astfel încât să își amintească.

separator
7 destinații de vis pentru luna de miere!

Unica.md  vă propune 7 idei care merită să fie luate în considerare pentru luna de miere.

Japonia

Vechiul și noul, tradiționalul și modernul se combină perfect în Japonia. Cele patru insule principale ale Japoniei adăpostesc o spectaculoasă îmbinare între sate rustice agricole, orașe moderne aglomerate și frumuseți naturale deosebite. Tokyo, este locul care nu trebuie trecut cu vederea dacă ajungeți în Japonia.

2 3

Trebuie să vizitați și Matsumoto, care găzduiește un castel impresionant care își păstrează forma originală încă din secolul XVI. Iar de la ultimul etaj al castelului puteți admira o minunată panoramă asupra Alpilor Japonezi.

Thailanda

Thailanda este influențată de o cultură distinctă, cu un patrimoniu bogat care dispune de o remarcabilă frumusețe naturală. Cea mai populară destinație pentru luna de miere este, Ko Samui. Această insulă  oferă îndrăgostiților plaje superbe, grădini luxoase, posibilitatea de relaxare în spa-uri și activități variate pentru iubitorii de apă.

1 2 3

În Bangkok puteți face cumpărături la prețuri accesibile. Iar Chiang Mai constituie escapada perfectă pentru îndrăgostiții de: temple antice, buticuri cochete și munți care va îmbină cu activități diverse (drumeții, plimbări pe elefanți sau rafting pe râurile repezi).

Bali

Bali este una dintre cele aproximativ 14000 de insule care alcătuiesc arhipelagul indonezian. O lună de miere în Bali include tot luxul pe care și l-ar putea dori un cuplu. Acest paradis tropical este înconjurat de recife de corali și se mândrește cu plaje superbe, cu nisip alb, dar și cu nisip negru.

1 2 3

Plus în  Bali vi se va oferi foarte multe opțiuni de petrecere a timpului: echitație sau surfing, plimbări cu caiacul, scufundări, drumeții în natură, bungee-jumping sau rafting.

India

Are nu doar frumusețe naturală, ci și o cultură fascinantă. Cu o istorie bogată, India își afișează moștenirea de secole prin festivități tradiționale, orașe regale și situri arheologice impresionante. Taj Mahal este cel mai cunoscut punct de atracție al Indiei, iar povestea este atât de romantică încât nu trebuie să ratați o vizită acolo.

1 2 3

În India  vă puteți răsfăța în liniște pe una din insulile de corali într-o lagună turcoaz, puteți participa la un târg sau un festival dintr-un sat și puteți cumpăra suveniruri din mătase, figurine sculptate, obiecte din alamă și argint, bijuterii fine, picturi în miniatură sau covoare deosebite.

Cambodgia

Cu o istorie care acoperă mai mult de un mileniu, Cambodgia este destinația care vă poate oferi o lună de miere de vis. Dacă doriți să vă relaxați în Cambodgia, vă sugerez să mergeti în Sihanoukville, un oraș port unde plajele tropicale sunt renumite pentru frumusețea lor, iar fructele de mare sunt delicioase.

1 2 3

Insulele grecești

De ce sunt speciale aceste destinații? Pentru că magia și puterea de atracție a fiecărei insule are spectacolul ei aparte. De la Santorini la Mikonos, de la Rodos la Creta. Perioada propice pentru luna de miere este cea cuprinsă între iunie și septembrie.

1 2 3

Wakaya, Fiji

Loc liniștit, cu multă verdeață –o insulă privată, care aparține arhipelagului Fiji.

1 2 3

O altă destinație de vis unde muntele și plaja se împletesc și se completează, iar oceanul îi scaldă țărmurile pline de culoare și de energie. Locațiile pentru turiști sunt decorate cu mare atenție și cu mult bun gust.

Nu uita, amintirea lunii de miere va rămâne mereu în amintirea noastră.

Text: Iulia Arnaut

Tagliatelle cu ciuperci porcini
Articolul anterior
Sportul după vârsta de 40!
Articolul următor
Alte articole interesante