Acelaşi Crăciun, dar cu alte emoţii!

Când am fost anunaţtă de la Unica Shaping Club că sunt câştigătoarea unui sejur de 7 zile la Poiana Braşov, am rămas plăcut surprinsă. N-am stat mult pe gânduri şi am început să-mi fac valiza, eram fericită, că puteam să-mi iau şi copilul cu mine.

separator

A fost o călătorie de vis, pentru prima dată mi-am petrecut vacanţa în munţi. Cu emoţii mari la plecare, am luat o pungă de pastile, foarte multe lucruri, de care nu am avut ultierior nevoie. Făceam tot felul de scenarii referitoare la ce ar putea să mi se întâmple.  Şi  mai tot  timpul am stat încordată. Când am coborât din autocar, am rămas pentru câteva secunde blocată. S-au spulberat toate grijile de drum. Aveam în faţă un peisaj mirific.

Totul era acoperit de zăpadă (mai ales că noi eram dornici s-o vedem), simţeam cum aerul  răcoros şi mirosul de conifere îmi străbat corpul. Mi-am zis că trebuie să profit din plin de această vacanţă.

Senzaţii tari şi eliberarea de stres

Am fost cazaţi la Vila Benga, la distanţă de 1 km de Castelul Bran. Eram 30 persoane care  la început nu ne cunoşteam, dar am ajuns să ne împrietenim şi să petrecem zile minunate împreună, inclusiv Crăciunul.

Alexandru, fiul meu, a insistat chiar cum am ajuns să mergem la schi. Am venit pe pârtie, desigur nu puteam să schiez aşa că am hotărât să urc pe un colac, când am pornit la vale, am strigat atât de tare că m-a auzit toată Poiana. Cred că atunci am scăpat de toate emoţiile negative. Pentru că sunt fricoasă, nu am urcat pe vârful Postăvarul. Dar în fiecare zi am fost la săniuş.

Priveliste peste RisnovPriveliste peste RisnovPriveliste peste Risnov

Bucuria Naşterii lui Isus Hristos, alături de alţi oameni

Crăciunul a fost organizat de noi. Afară ningea foarte frumos, aşa că grătarul l-am făcut în mijlocul naturii.

Musafirii regilor

Am vizitat Castelul Bran, care m-a impresionat prin mărimea sa, Castelul Peleş  de la Sinaia. M-am trezit deodată în lumea regilor, o lume pe care o vezi în filmele cu prinţi şi prinţese. Ne-am plimbat pe aleea principală din Braşov, am avut senzaţia că nimeni nu se grăbeşte. Am văzut Biserica Neagră şi alte monumente de arhitecutră şi de istorie.

Promisiunea unui început

La întoarcere spre casă, eram deja relaxată total, nu mai aveam grija întâmplărilor nefericite. I-am promis fiului că această călătorie este începutul unor vacanţe, pe care merităm să le avem, împreună pentru că viaţa fuge repede, iar rutina nu trebuie să ne îmbătrânească pe neobservate şi urât. Asemenea excursii ne îmbogăţesc existenţa, iar urmele trăirilor plăcute ne fac să zâmbim de fiecare dată când ne amintim de ele.


Dacă se întâmplă  să crezi că nu ai bani destui pentru a investi în bucuria unei săptămâni de vis, greşeşti. 1500 lei nu-ţi rezolvă situaţia financiară, în schimb, după o vacanţă frumoasă, eşti mult mai eficientă în studii sau muncă, mai mulţumită de sine şi ceea ce faci, îţi aduce mai multă plăcere.

Svetlana Moisa

Adresa oficiu :  bd. Ștefan cel Mare 159, Chișinău, MD-2004

Telefon :   (+373 22) 93 04 14, mob. 069 479082, 079620763

Fax :    (+373 22) 93 04 15

e-mail :   office@easytravel.md

tatiana.vechiu@easytravel.md

olga.cortac@easytravel.md

Cindy Wanda la „Divino Club”- mica Italie din inima Moldovei!
Articolul anterior
Rochii de mireasă pentru fetele stilate!
Articolul următor
Alte articole interesante