La munte, de Ziua îndrăgostiţilor!

Te-ai săturat de restaurante şi rochii de gală, de Ziua îndrăgostiţilor? Anul acesta nu  mai vrei  să petreci în mod solemn?

separator

Perfect!!! … Pentru că meriţi să faci din această zi una special pentru TINE şi JUMĂTATEA TA! Renunţă la grijile cotidiene, uită de serviciu, ore, uită de toate! Easy Travel pune lucrurile la punct!

Anul acesta te invităm  să sărbătoreşti ziua Sfântului Valentin, într-o atmosferă feerică.

Într-un cadru romantic, Vila Transylvanian Inn, te salută cu amabilitate, pentru ca TU şi JUMĂTATEA TA să aveţi o sărbătoare de neuitat!

Situată pe o colină din zona Branului, vila oferă o privelişte încântătoare asupra Branului, a Castelului Bran cât şi o panoramă unica spre Masivele Bucegi, Postăvarul, Piatra Craiului, Măgura Codlei şi Cetatea Râşnov.

Nu am uitat nici de partea romantică! La restaurantul din hotel veţi lua masa zilnic, la un preţ accesibil, iar cina romantică vă va face sejurul de vis!

Toate  le poţi aranja la o cafea cu Easy Travel!

Te aşteptăm cu drag, pentru că în 2012 săgeţile lui Cupidon sunt la noi, iar tu meriţi să fii iubit din plin!

Perioada sejurului: 11.02.2012-15.02.1012

Preţul: 129 Euro!

Castelul Bran te aşteaptă în vacanţă!

Chiar dacă timpul nu e prea geros în această iarnă şi zăpada e tot mai dorită, există totuşi locuri în care anotimpul se resimte în toată puterea cuvântului!

Easy Travel te invită să petreci 5 zile de neuitat la ski lângă renumitul castel Bran din România. Vei avea ocazia să vizitezi diverse obiective turistice şi vei beneficia de servicii de calitate. Îţi recomandăm să te cazezi în Vila Benga, care este amplasată la 1 km de Castelul Bran, într-un cadru natural deosebit, iar la ski vei merge în Poiana Braşov (transfer inclus în preţ). Pe traseul dintre aceste două puncte vei face un popas la Râşnov, unde poţi vizita Cetatea Râşnov, Peştera Râşnov, Biserica Evanghelică, după care vei lua prânzul şi te vei încălzi cu un vin fiert la restaurantul din apropiere!

Perioada sejurului: 23.02.2012 – 27.02.2012!

Călătoria  te va costa 115 Euro!

Grăbeşte-te să faci rezervarea, pentru că numarul de locuri este limitat!

Adresa oficiu :  bd. Ștefan cel Mare 159, Chișinău, MD-2004

Telefon :   (+373 22) 93 04 14,
mob. 069 479082, 079620763

Fax :    (+373 22) 93 04 15

e-mail :   office@easytravel.md

tatiana.vechiu@easytravel.md

olga.cortac@easytravel.md

Buze senzuale în 5 minute!
Articolul anterior
Preselecţie pentru proiectul Slăbeşte Sănătos!
Articolul următor
Alte articole interesante