O vacanţă de vis în Grecia la doar 247 euro!

Dacă nu ai reuşit să fugi până acum în vacanţă, luna august este luna perfectă pentru o “escapadă de vis” în Grecia. Agenţia de turism Discover îţi propune cele mai tentante oferte ale verii, începând cu 247 de euro.

separator
Ție nu-ți rămâne decât să-ţi pregăteşti bagajul şi să fii deschisă pentru aventura ce urmează.


Plaje însorite, istorie, mituri și legende din antichitate, Grecia este una dintre destinațiile perfecte pentru o vacanță răcoritoare și relaxantă, care te-ar putea  ajuta  să scapi de stres şi de monotonia cotidiană. Dacă vizitezi o dată Grecia, vei rămâne impresionată toată viaţa.

Pe lângă plajele cu nisip fin şi apa cristalină, uite ce nu trebuie să ratezi o dată ajunsă pe tărâmul grecesc!

 • Cel mai important monument istoric al Atenei este

  Dealul Acropolelor

  . Toate rămăşiţele şi obiectele antice sunt primele  aşezări de pe Acropole,  care datează încă din perioada Neolitică. Tot aici mai poţi vizita şi Muzeul Acropolelor, unul dintre cele mai mari muzee din lumii. Aici vei rămâne impresionată  de capodoperele civilizaţiei greceşti antice, dedicate celor mai importante sanctuare ateniene.

 • Dacă ai şansa să ajungi pe Insula Rhodos nu ezita să vizitezi

  Palatul Sf. Ioan

  . Acestă construcţie a fost ridicată de către cavalerii Sf. Ioan de Ierusalim pe locul unei fortăreţe Bizantine din secolul al VII-lea.

 • Odată ajunsă în Creta nu trebuie să ratezi vechiul

  Castel Franco

  . Acesta este situat la aproximativ 11 kilometri est de Chora Sfakion. Castelul a fost construit în 1371de veneţieni ca apărare împotriva piraților şi rebelilor cretani.

 • La patru kilometri vest de insula Kos ai posibilitatea să vizitezi cel mai semnificativ

  sit arheologic de pe insula, Asklepion

  . Acesta a fost construit pe o zona verde, iar pe timpurile antice a servit ca sanatoriu şi a fost dedicat lui Esculap, fiul lui Apollo, protectorul sănătăţii şi al medicinei.

Pe lângă toate aceste minunăţii, Grecia este una dintre țările care își încântă turiștii cu un adevărat ansamblu culinar tradițional

.

Așadar, dacă ajungi în Grecia nu trebuie să ratezi mâncărurile și băuturile lor tradiționale. În tavernele grecești, amenajate în stilul lor simplu, dar pline de spiritualitate poporului grecesc, te vei putea alinta cu răcoroasa şi uşoară salată Tzatziki și aromatul sos din usturoi Skordalia . Vei putea savura din peștele Mării Egee, Ionică și Mediteraniană şi răcori cu băturile specific grecești, ca Ouzu. O băutură făcută  din struguri, cereale şi diverse ierburi aromate şi condimente precum alunele, scorţişoara, menta şi lima.


Şi cum orice masă nu se poate încheia fără un desert, atunci grecii te alintă cu cea mai gustoasă baklava din lume. Este combinația perfectă de nuci, zahăr ars, cuișoare și scorțișoară învăluită în valuri subțiri de aluat. Pe lângă aceste delicatese, grecii te vor surprinde mereu la capitolul culinar. Tu trebuie doar să ajungi acolo şi să te bucuri de tot ceea ce-ţi oferă acestă bucată de rai.

Cât trebuie să scoţi din buzunare pentru o vacanţă în Grecia!

Hotelurile variază de la:

 • hotel 2*- de la 247 euro;
 • hotel 3*- de la 298 euro;
 • hotel  4*- de la 347 euro;
 • hotel  5*- de la 455 euro.

Preţul include cazare 7 nopţi/8 zile, alimentaţia ALL, taxa de staţiune şi asigurare medicală. Pentru mai multe detalii şi informaţii  sună  la nr. (022 )22-67-46 sau accesează site- ul www.discover.md.

Nu rata ocazia să ai cea mai cool vacanţă din viaţa ta! Optează pentru Grecia, optează pentru combinaţia perfectă dintre munte, mare şi istorie!

Text: Cristina Mihalachi

Agentia de turism “Discover”

Str.Grigore Vieru 16, or. Chisinau
Tel/fax: 22-67-46, 068258068
www.discover.md

Demi Moore este din nou fericită!
Articolul anterior
5 moduri de a purta bretelele unui sutien
Articolul următor
Alte articole interesante