Dianna Rotaru a slăbit 2 kg şi s-a subţiat cu 4 cm în doar 3 săptămâni

Este desemnată, neoficial, cea mai sexy interpretă de acasă. Posibil acest mic detaliu o face să-şi revendice locul sub soarele showbizului autohton. Dianna Rotaru are însă o rivală pe care o ţine la distanţă. Este vorba despre interpreta din telenovelele mexicane, Thalia, care e atât de subţirică la mijloc, încât îşi dezarmează toate concurentele. Sexy bomba de acasă şi-a propus să taie din centimetrii de pe talie cu ajutorul  proiectului „Şi vedetele slăbesc”.

Multe dintre prietenele mele artiste mi-au spus că au slăbit cu UNICA SHAPING. Eu mergeam la altă sală. Am fost însă încântată să văd aici multe fete frumoase care își mențin formele, femei care au reușit să slăbească, şi am decis să accept provocarea UNICA.MD.

Vreau să-mi mențin greutatea și să obțin o talie de viespe. O admir în acest sens pe Thalia. Mă gândesc chiar să o depășesc, dar asta presupune foarte multă muncă. Voi merge de 3-4 ori pe săptămână la sală.”

În 3 săptămâni de proiect Dianna Rotaru deja a reuşit să dea jos 2 kg: de la 57 de kg, la 55. S-a subţiat în talie cu 4 cm. Nu a recurs la diete drastice, pentru că nu este adepta  înfometărilor. A exclus fast food-ul, şi parţial, va încerca să renunţe la ciocolată şi prăjituri.

„Sunt o gurmandă. Îmi este foarte greu să mă abțin ca să nu deschid frigiderul pe la ora 21.00. Uneori ne așezam cu sora seara târziu și mâncam 2-3 ciocolate. Acum am noroc de antrenoarea mea personală care îmi spune ce să mănânc şi cât să mănânc.

Ca să obţin într-un timp record rezultatele dorite, voi face simultan masaj, saună, plimbări în aer liber.  

Shaping-ul mă energizează, îmi tonifică pielea. Făcând sport, mănânc doar sănătos. Am scăpat de obișnuințele de altă dată.”

Instructorul Diannei Rotaru, Natalia Velicoglo,  o simte pe interpretă pregătită de luptă.

„Dianna deja a venit cu o pregătire fizică bună, doar că ritmul era mai lent. Va trece printr-o perioadă de adaptare.

Dacă am vorbi de slăbire, i-aş pune în faţă un termen, ori, Dianna nu vrea și nu are nevoie să dea jos din kg. Vrem să obţinem  reliefare. Rezultatele  se pot vedea cu ochiul liber după 3 luni de frecventare regulată  a antrenamentelor. Cei din jur vor remarca după 5-6 luni. ”

Slăbeşte, mâncând ca şi Dianna Rotaru. Notează-ţi regimul alimentar pentru o zi:

Micul dejun:

Cereale cu lapte sau salată din morcov, măr şi clementine.

Prânz:

Supe din legume. În zilele fără antrenament este preferată ciorba de peşte.

Cina:

O salată cu piept de pui sau peşte  la grătar.

 

Text: Olga Chirica

Imagini: Eduard Bîzgu

Problemele Irinei în cea de-a doua săptămână de proiect
Articolul anterior
Dome tout chocolat
Articolul următor
Alte articole interesante