Final de SLĂBEŞTE SĂNĂTOS!

Ambiţie, curaj, dorinţă, reuşită – acestea sunt cuvintele de ordine care au figurat în proiectul, ce a făcut curioasă  mai multă lume. Acum un an 4 femei: Victoria, Angela, Marina şi Victoria  au acceptat cea mai mare provocare, pe care au avut-o vreodată în viaţa lor, proiectul SLĂBEŞTE SĂNĂTOS, sub egida Unica Shaping Club.

Cu scopuri bine definite, cele 4 doamne, ajutate de instructorii Unica Shaping Club, au reuşit să învingă greutatea, iar  una dintre ele, să câştige titlul Miss Shaping!


După  luni de antrenamente, oboseală şi dorinţă de schimbare – protagonistele noastre se pot declara ÎNVINGĂTOARE. Asta, pentru că pe final de proiect Marina Tărâţă, susţinută de instructorul Alina Ciubotaru, a slăbit 26 kg, Victoria Odolean a reuşit cu ajutorul instructorului Angela Gorea să scape de 28 kg, Victoria Minciună a slăbit cu 50 de kg, având-o alături pe instructoarea Galina Tomaş, iar Angela Sandu, a ajuns să fie mai slabă cu 61 kg, datorită instructoarei  Elena Ţurcan.

Ambiţia le caracterizează pe toate, dar parcă au prins mai mult curaj, din moment ce proiectul a început să fie reflecat în mass- media.

Astfel, doamnele noastre au fost prezente în emisiuni la Prime TV, Jurnal TV, Jurnal FM, Publika TV, Moldova 1, precum și în presa scrisă – revista VIP magazin aducând şi în casele altor femei dorinţa de a fi cât mai atractive, având un mod sănătos de viaţă. Pe această cale, le mulţumim partenerilor noştri ca şi Angelei Sandu, Victoriei Minciună, Victoriei Odolean şi Marinei Tărâţă, pentru îndrăzneala de a slăbi în văzul tuturor și a scăpa de kg în plus!

Vreau să le mulţumesc Marinei, Victoriei, Angelei şi Victoriei pentru faptul că au dedicat un an din viaţa lor promovării modului sănătos de viaţă, le sunt recunoscătoare şi le urez o viaţă plină de tot ce este mai frumos pe lume!

 

Tradiții frumoase și deosebite la #neFormal cu Lenuța Gheorghiță de Sf. Vasile

Urătorii și colindătorii au ajuns de Sf. Vasile în cadrul emisiunii #neFormal cu Lenuța Gheorghiță. Urmăriți o ediție specială cu oameni frumoși, care nu uită tradițiile și obiceiurile populare în stilul neformal, cum poate doar Lenuța Gheorghiță.

Ediție specială: #neFormal cu Lenuța Gheorghiță

Vă dorim Sărbători fericite! Mulțumim invitaților pentru acest Crăciun #neFormal, plin de emoții pozitive, alături de Lenuța Gheorghiță, Adriana Ochișanu, Ady Carp, Marina Filipovici, Igor Cuciuc, Cristina Ceauș, Iulian Corochi, Mihaela Tabură și Camelia Ursu.

Talk Show: #neFormal cu Lenuța Gheorghiță și Aurel Chirtoacă

Sâni voluptoşi, la orice vârstă!
Articolul anterior
Final de SLĂBEŞTE SĂNĂTOS!
Articolul următor