Lenuţa Burghilă, în rolul unei dive de origine italiană

Următoarea etapă a schimbărilor  este o zi la salon. Lenuţa Burghilă s-a lăsat pe mâna celor mai buni stilişti din capitală. Pentru început, interpretei i s-a schimbat nuanţa la păr. Deşi stiliştii insistau să-i taie din lungimea podoabei capilare, Lenuţa a rămas de neclintit, dorind să-şi păstreze părul lung.  Angela Erhan, patroana salonului “LANGELES”, a rămas plăcut surprinsă să-şi revadă amica schimbată la 180 de grade.

separator

Angela Erhan: “O cunosc pe Lenuța de mai mulți ani. Am pierdut-o din vizor. Am revăzut-o peste ceva vreme foarte schimbată: slabă, grațioasă, cu un zâmbet frumos. Mă bucur pentru ceea ce a reușit să facă într-o perioadă scurtă de timp. Sper că toate femeile vor lua exemplu de la ea.”

Şi Ana Artiuhova, responsabilă de noul look, a cercetat-o în detalii. I-a răsfoit toată arhiva de poze ca într-un final să-şi dea seama că o vrea în postura unei  dive  italiane din anii 50-60.

„I-am cercetat schimbările de stil. Am văzut-o ca pe o divă a cinematografiei italiene  din epoca neorealism. I-am păstrat naturaleţea care vine din priviri.”

Rezultatul final ne-a lăsat fără comentarii. Lenuţa a probat 3 ţinute pentru sesiunea foto, una mai elegantă decât alta.

În fiecare rochie a dat dovadă de caracter şi fineţe deopotrivă. Proiectul „Şi vedetele slăbesc”  a făcut-o să-şi recapete frumuseţea şi încrederea în sine. Vezi rezultatul final într-un pictorial de excepţie.

IMG_3268 IMG_3057 IMG_3123

Mai multe poze vezi aici!

Coordonator proiect: Olga Chirica
Style: Anna Artiuhova
Make-up, Hair: Polina Niculcea, Sofia Burlacu, Rodica Erhan
Foto: Ala Melnic

Imagini: Eduard Bîzgu

Beauty salon „Langeles”

Adresa: or. Chişinău, str. Ştefan cel Mare 119
Telefon/fax: +373 22 210077
Mobil: +373 069478807
Email: salon@langeles.md
www.langeles.md

Hair Stilist: Sofia Burlacu
Make-up artist: Rodica Erhan

Zima Letto
Adresa: str. Cuza Voda 49/1, Chişinău
Tel: +373 22 664613
http://www.zimaletto.md/
MANGO
Adresa: Str.Arborilor 21,Chisinau, Moldova
Telefon: +373 22 603746
Web: www.mango.com
MiadoraRestaurantul „MiaDora”
Strada Hristo Botev 25 A,
+373-22-56-56-56,
+373-69022018
+373-67565656
info@miadora.md

Cum scapi de kilogramele în plus fără diete?

Vrei să știi cum poți scăpa de kilogramele în plus FĂRĂ dietă? Întrebarea este una importantă și frecvent întâlnită în rândul celor care își doresc să slăbească sănătos, pe termen lung!

Astăzi, 12 martie, ora 20:00, vei afla răspunsul la întrebarea ta!

Urmărește, pe facebook, live-ul la care vor participa câștigătoarele ediției a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Acestea sunt:

  • ● Lidia Manoli
  • ● Sorina Diftirencu
  • ● Herzberg Lilia
  • ● Ceban Liliana

Fii prezentă pentru a afla istoriile de succes ale celor mai curajoase doamne ce au reușit să scape de kilogramele în plus fără dietă și înfometare!

Ești așteptat pe pagina oficială de FACEBOOK Galina Tomaș!

-100 kg slăbite acasă ONLINE cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Îți povestim toate secretele astăzi în LIVE-ul: Peste 100 kg slăbite cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Alături de trei doamne absolut fabuloase care au reușit să ajungă la un rezultat de necrezut:
-Sclifos Ecaterina -54kg
-Stelea Carolina -43 kg
-Negru-Vodă Rita -42 kg

 Împreună îți vom povesti  secretele metodei patentate ce dă rezultate mai bine de 23 de ani, ajutând zeci de mii de femei să ajungă la scopul dorit!
 Vă așteptăm pe toți, astăzi 19 februarie, la ora 20:00 pe pagina noastră oficială de FACEBOOK!

Trei ani de sănătate și perseverență în mediul online! La mulți ani, Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com, sărbătorește astăzi, 20 ianuarie, sărbătorește frumoasa aniversare de 3 ani de activitate în mediul Online și 23 de ani de activitate în offline!

Urăm sincere felicitări Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com pentru voință și frumoasa echipă care reușește ani de zile să aducă sănătatea în casele oamenilor dornici de adopta un nou stil de viață.

Activitatea Fondatorului Centrului Online de Nutriție și Sport Galina Tomaș a început înca în anul 1998 prin fondarea rețelei de săli Unica Sport Moldova. După 20 de ani, în 2018, metoda patentată grație căreia au reușit să slăbească mii de femei a devenit accesibilă în online, oferind instrumentele necesare și utile pentru pierderea cu succes a kilogramelor nedorite și remodelarea corporală.

Mulțumim vouă, dragi femei, pentru istoriile voastre de succes, împreună reușiți să promovați cea mai de preț valoare în viața noastră, SĂNĂTATEA!

Dacă ești în căutarea motivației de a face o schimbare spre o viață sănătoasă, te invităm în comunitatea Centrului Online de Nutriție și Sport! O poți face accesând link-ul atașat, cere o consultație gratuită și unul dintre ambasadorii centrului te va contacta: https://galinatomas.com/url_ZB8c

Învață să ceri iertare… și iartă!
Articolul anterior
La mulți ani pentru maestrul Sandu Grecu!
Articolul următor