Cea mai frumoasă, pentru familia mea!


Sărbătorile de iarnă sunt o adevărată poveste pentru familia noastră. O poveste, pe care o creăm împreună.

Cu o săptămână înainte de revelion încep şi eu să mă pregătesc de sărbătoare, ca să fiu cea mai frumoasă pentru familia mea!

Cred că în noaptea dintre ani o femeie trebuie să fie mai deosebită, să arate altfel decât de obicei, să-l surprindă până şi pe soţul ei. Poate chiar să-şi schimbe look-ul radical.

Avem o tradiţie, în ajun de an nou purtăm ceva pe cap, anul trecut noi, doamnele, aveam pălărioare cochete .

Iau întodeauna în calcul simbolul anului ce vine, mai ales în ce priveşte culoarea hainelor. Anul trecut, toată familia,  am  îmbrăcat haine albe de revelion.

Sunt ferm convinsă că de revelion unei femei nu trebuie să -i lipsească buna dipoziţie, pentru că după cum îi va fi dispoziţia, aşa va fi şi sărbătoarea!

Coordonator proiect: Daniela David
Stilist: Anna Artiuhova
Make-up Artist: Daniela Cosniceanu
Operator: Eduard Bîzgu
Editor Imagine: Ion Ștefanschi

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#stilunic – Mariana Șura:”Mai bine rochii sirenă decât în așa ținută!”

Ne-a tot promis că vine la emisiunea, dar avea interpreta un scop bine determinat: să slăbească. Dacă i-a reușit vedeți în noua ediție #stilunic cu Mariana Șura și Nicoleta Adam. Are un stil care nu tare este deschisă să îl schimbe, își cunoaște atuurile și minusurile, și nu vrea să renunțe la comoditatea doar pentru a fi plăcută cuiva. Vă invităm la mult umor, lecții de stil, transformări și discuții! Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive.

Vizionare plăcută!

#usideschise Anatol Durbală: astrologie, filmele în Moldova, importanța mamei, soției și a copiilor

Omul care scrie o postare pentru el, în 2 minute, dar care ajunge să atingă inimile a sute de mii de oameni. Cel care face ce îi place, ce a învățat și în ce și-a depus energia ani la rând. Anatol Durbală, cel care nu poate fi descris în câteva fraze.
Iar această discuție a fost ca o enciclopedie care se scrie sub ochii noștri. #usideschise îți oferă ocazie să descoperi un Anatol realist, visător, optimist și dornic de a crea cât mai multe.


Prins la Complexul Turistic Costești alături de Aura, acest om minunat ne amintește cât de important este respectul de sine, cum el ne reprezintă în lume și cum siguranța pe sine este cu adevărat forța care guvernează universul.
O discuție despre adevăratele valori, astăzi, la #usideschise, cu Aura.

O sesiune de shopping poate fi declarată reușită, doar după ce știi tot ce se vinde prin magazine.
Articolul anterior
Editorial decembrie
Articolul următor