La fel de îndrăgostiţi şi după 21 de ani!

Eu ştiu că pot mai mult!


“Pentru mine romantismul are imaginea unei livezi de cireşi înfloriţi şi miros de primavară… Sunt sigură că este loc şi de momente  de visare în această viaţă plină de problem. Când nu am antrenamente shaping, îmi răsfăţ soţul cu o cină romantică…
El, la rându lui, întregeşte atmosfera cu trandafiri albi, pe care eu îi ador!
Dacă e să  rememorez anumite întâmplări de când ne-am cunoscut şi până acum, analizând emoţiile de atunci, aş putea spune cu certitudine că dragostea nu-şi pierde din farmecul ei şi niciodată nu trece  într-o altă formă, cum afirmă unii, ci dimpotrivă, se extinde şi îţi cuprinde toată fiinţa, aşa cum s-a întâmplat cu noi…”Parteneri:

Coordonator proiect: Daniela David
Stilist: Anna Artiuhova
Make-up Artist: Daniela Cosniceanu
Operator: Eduard Bîzgu
Editor Imagine: Ion Ștefanschi

Maltezul care a adus schimbările în viața avocatei Inga Mifsud Wismayer

În această ediție ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe avocata, care de aproape 4 ani trăiește o căsnicie de poveste cu maltezul Claude. Împreună cu Claude au jucat o nuntă malteză. Acest eveniment până în prezent îi trezește amintiri frumoase. Avocata trăiește pe două țări, dar este determinată să-și croiască un viitor, inclusiv profesional, în Malta.

#usideschise cu Igor Belei: despre caritatea în Moldova, excesul de binefacere în orfelinate, voluntariat

Invitatul acestei ediții #usideschise este unul special, deoarece duce o misiune importanta în spate – este directorul Misiunii Sociale Diaconia, Igor Belei.

În această ediție vă propunem să-l cunoașteti pe cel din spatele a sute de acte de caritate care ajută zeci de oameni să ducă o viață mai bună!

#usideschise cu astrolog și somelier: ce vă așteaptă în 2023 și cum servim corect alcoolul pe masa de sărbătoare

În aceasă ediție specială, la trecerea între ani, ne-am gândit că cea mai bună decizie ar fi să venim cu doi invitați speciali și care au ce povesti. Astrologul și numerologul Tanya Toho Paduraru va povesti ce vă așteaptă în 2023, iar somelierul Veaceslav Dogari vă oferă sfaturi despre cum putem combina corect vinurile la masa de sărbătoare!

Iar echipa de producție vă mulțumește tuturor că ne-ați fost alături, ați comentat, privit și admirat lucrul nostru. Vă mulțumim și vă promitem în 2023 să devenim și mai buni!

Editorial februarie
Articolul anterior
Momentele frumoase le petrecem împreună!
Articolul următor