Momentele frumoase le petrecem împreună!

Eu ştiu că pot mai mult!


“Suntem de 21 de ani împreună – timp, în care am învăţat să preţuim momentele noastre de intimitate.

Dansul face parte din programul nostru activ. Când avem posibilitatea, ne distrăm la petreceri alături de persoanele dragi dar şi acasă, când suntem amândoi.

Îmi place la nebunie să dansez vals, se întâmplă adesea să valsăm acasă,  măcar câteva rotiri, ca  sa-mi fac pofta…”Parteneri:

Coordonator proiect: Daniela David
Stilist: Anna Artiuhova
Make-up Artist: Daniela Cosniceanu
Operator: Eduard Bîzgu
Editor Imagine: Ion Ștefanschi

#Podcast cu scriitorul Vladimir Beșleagă: ”Sistemul sovietic a omorât talent…”

Vladimir Beșleagă, născut în regiunea transnistreană Adolf și botezat Vladimir, într-o perioadă zbuciumată, a trecut în cei 90 de ani prin mai multe cumpene, dar a reușit să sfideze moartea. Fost deputat în primul legislativ ales în mod democratic, consideră Republica Moldova ”un stat falit” chiar de la nașterea sa. Despre Mircea Druc, Mircea Snegur, Dumitru Matcovschi, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Grigore Vieru etc. aflați date inedite de la invitatul nostru. Mulțumim pentru asigurarea coloanei sonore compozitorului și interpretului Sergiu Țurcan, pentru gazdă, Teatrului Național Alexei Mateevici și pentru vinul de excepție, selectat cu grijă, Maestro Wine.

Vă invităm la un dialog cu eseistul, jurnalistul, prozatorul, scriitorul Vladimir Beșleagă, care consideră că dincolo de credință este națiunea, dincolo de moarte este viață, dincolo de o carte este o altă carte și trăirile altui scriitor.

#stilunic Felicia Dunaf:”Să alerg 5 kilometri e complicat, dar la shopping 5 km e cardio preferat”

Recunoaște că deja s-a învățat să aprecieze banul și să nu mai cheltuie pe zeci de piese vestimentare. A început să–și procure doar strictul necesar și haine de calitate. Deși are doar 26 de ani, fiind de mulți ani pe scenă, s-a învățat să aprecieze timpul să nu nu îl irosească pe lucruri inutile. Felicia Dunaf este invitata lui Nicoleta Adam în emisiunea de astăzi #stil unic!

#usideschise cu Pasha Parfeni: despre meditație, drepturile de autor, diasporă și schimbări

În această ediție vă invităm la o discuție cu interpretul Pasha Parfeni, cel care a ținut mereu să fie sincer atât cu el, cât și cu publicul său. Am discutat despre concursul Eurovision și ce este în spatele acestuia, ne-a povestit despre perioada mai dificilă din viața lui, dar și despre alte secrete. Pe durata acestui interviu veți afla de ce a ales să cânte solo, cum pierderea unei sume mari de bani l-a făcut să învețe limba română și ce urmează în viața sa. Vizionare plăcută.

La fel de îndrăgostiţi şi după 21 de ani!
Articolul anterior
Cele mai plăcute amintiri!
Articolul următor