15 întrebări pentru Diana Ballerini

Este mereu cochetă și simte dragostea în adevăratul sens al cuvântului. Trăiește fiecare zi la maxim, cu vise și fantezii bogate, iar dacă ar câștiga un milion de euro, ar renunța la orice, însă la paradisul sufletul său – NICIODATĂ!

separator
 • unicamdunica.mdCum crezi este mai rău, să eșuezi sau să nu încerci?

 • Diana B.Să nu încerci e mult mai rău. Se spune din greșeli înveți și e adevărat. Nu trebuie să trăiești cu teama de a eșua. Vei regreta amarnic ceva ce nu ai încercat, fie că e vorba de o relație de dragoste, de un concurs, de orice lucru care ți se pare important. Mie, una îmi place riscul.

 • unicamdunica.mdDacă ai câștiga un milion de euro, ai renunța la ceea ce faci acum?

 • Diana B.Depinde la ce să renunț, dacă la activități – da, dacă la relații – nu. Și cel mai important nu aș renunța de a fi EU.

 • unicamdunica.mdCum ai defini dragostea?

 • Diana B.Ceva ce nu poți descrie în cuvinte, doar se simte.
 • unicamdunica.mdCât de importantă este atracția fizică pentu tine?

 • Diana B.Foarte importantă!

 • unicamdunica.mdÎn relația cu soțul tău, cine face primul pas? Dar pe al doilea?

 • Diana B.Depinde la ce capitol. Eu cedez de foarte multe ori.

 • unicamdunica.mdCum crezi, ce discută bărbații între ei când vorbesc despre femei?

 • Diana B. Cred că la capitolul femei, bărbații bârfesc mai rău decât femeile.

 • unicamdunica.mdÎntr-o relație sănătoasă de câte ori crezi că, ar trebui partenerii să facă sex?

 • Diana B.Ori de câte ori au chef ambii, nu trebuie să existe o regulă sau un program.

 • unicamdunica.mdCare este partea cea mai sensibilă a corpului tău? Și când, Diana Ballerini devine cochetă?

 • Diana B.Spatele! Eu sunt mereu cochetă.
 • unicamdunica.mdCe părere ai despre feminism?

 • Diana B.Trebuie să existe o balanță. Femeia nu trebuie să se simtă o victimă.

 • unicamdunica.mdTe-ai iertat pentru greșelile pe care le-ai făcut?

 • Diana B.M-am iertat, dar nu am uiatat și mă strădui să nu le mai fac.

 • unicamdunica.mdCe trece peste apă și nu face valuri?

 • Diana B.Podul.

 • unicamdunica.mdȚi-ar plăcea să te lași de …?

 • Diana B.…să fiu atât de naivă și să nu mai cred în oameni. Mi-aș dori mult să-mi schimb această viziune și să încep să cred în oameni, dar peste unul, nu la rând.

 • unicamdunica.mdCe-ai alege: între a pierde toate amintirile pe care le ai până acum sau a fi incapabilă, să îți mai faci amintiri de acum, înainte?

 • Diana B.Să pierd toate amintirile pentru că, prefer prezentul.

 • unicamdunica.mdEști fericită?

 • Diana B.Nici oamenii de știință nu au încă definiția, ce ar însemna acestă stare. Eu trăiesc o combinație de stări și atât. Că e fericire sau nu, nu știu.

 • unicamdunica.mdCare este diferența între viața de zi cu zi și a trai cu adevărat?

 • Diana B.Foarte mare, sunt prea VISĂTOARE și cu o fantezie prea bogată!

#stilunic cu Olga Manciu:”Acolo este raiul pentru mine, ai plătit și totul îți este adus acasă”

Pe Olga am prins-o în escapada sa în Moldova și am zis că trebuie să aflăm de la ea cum stă la capitolul stil și shopping. Că  nu îi plac magazinele offline și că le adoră pe cele online știam, doar că ea ne-a reconfirmat acest lucru. Că este o fire care ascultă de sfaturile stiliștilor, dar care nu foarte des le pune în aplicare tot am aflat în aceast interviu. Dar vă promitem și alte secrete despre Olga Manciu la capitolul stil, în această ediție #stilunic

Și da, i-am și dat o provocare, unde chiar s-a descurcat foarte bine!

*Partenerul emisiunii – Unic Centru Comercial 

Nicoleta Adam pe Instagram

Olga Manciu pe Instagram

Veronica Grajdean pe Instagram

#mamasita: Irina Kovalsky – “Nu înțeleg oamenii care nu au copii și spun că nu au timp!”

Această mămică frumoasă și cu o siluetă de invidiat este mămica a trei copii. Deși credeam că acest corp frumos îl are datorită geneticii, în cadrul interviului #mamasita am aflat că Irina muncește foarte mult pentru a-și menține kilogramele.

Reușește să petreacă timp cu picii, să cânte la petreceri, să gătească, să facă sport. Pentru ea nu există fraza:”Nu este posibil”. Crede cu ardoare că totul este posibil de obținut, dacă depui suficient efort și ai dorința necesară. În acest interviu aflați de ce a decis să nască în apă, care este diferența dintre cele trei sarcini și de ce a vrut ca soțul și nu mama să asiste la naștere!

*Partenerul emisiunii – Millor Cafe

*Partenerul emisiunii – MedPark

*Partenerul emisiunii – Polinikids

Olesea Sveclă

Irina Kovalsky

………………………

*Oamenii care lucrează la această emisiune

✅ Producător – Iulia Arnaut

✅ Operator/Editor – Iovu Iurie

Cele mai puternice aspecte ale personalității tale, în funcție de zodie

Putere, caracter, înțelepciune, toate definesc aspectele personalității noastre. Cu toții suntem puternici într-un anumit fel, iar dacă conștientizăm acel lucru am putea obține mai multe avantaje și foloase în drum spre succes. Astrologia oferă câteva informații esențiale în acest sens.

Femeia Balanţă - Personalitate, Caracter, Dragoste - Astrologie | Zodii

Se pare că fiecare zodie deține propriile calități ale personalității care o fac remarcată.

Berbec

Ești puternică și de neoprit atunci când îți dorești îndeplinit un ideal. Asigură-te că îți menții această energie chiar și în momentele în care simți că lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit. Ambiția pe care o ai este demnă de admirat, dar ai tendința de a renunța când situația devine dificilă. Pentru ca succesul să fie deplin, trebuie să reziști presiunilor. Berbecul este neînfricat.

Taur

Ești talentată, prețioasă și admirată. Nu-ți pune la îndoială munca depusă, ești optimistă în legătură cu dorințele pe care le ai, dar când nu lucrezi cu pasiune, îți pierzi interesul. Nu subestima niciodată ceea ce poți îndeplini, pentru că poți aspira către concretizarea unor lucruri mărețe. Ai parte de dragoste din belșug iar cei din jurul tău te apreciază pentru ceea ce ești. Ai încredere în abilitățile tale și în aspirațiile pe care le ai, pentru că vei reuși să le îndeplinești.

Gemeni

Ești inteligentă, grijulie și prietenoasă. Ai puterea de a transforma totul cu ajutorul cuvintelor. Depinde de tine dacă aceste schimbări sunt negative sau pozitive. Mercur este alături de tine atât cu negativism cât și cu pozitivism, iar acest lucru te poate transforma atât într-un dușman puternic cât și într-o prietenă de nădejde. Nu te gândi vreodată că ai putea fi nevrednică și nu îți pune la îndoială inteligența, ai calitățile necesare pentru a face schimbări pozitive în lume.

Rac

Ești adorabilă, iubitoare și inspiri încredere. Pasiunea ta nu ar trebui să fie văzută drept o slăbiciune. Îți iei puterea din ajutorul pe care-l acorzi celorlalți. Într-o lume plină de egoism și absurditate, ești o forță necesară. Există o putere în acțiunile tale pentru că poți crea și distruge cu ușurință. Amintește-ți întotdeauna să iubești pentru că lumea are nevoie de strălucirea pe care o emani.

Leu

Ești venerată și prețuită de cei din jur. Slăbiciunile pot apărea atunci când nu simți dragostea pe care ceilalți ți-o oferă, dar amintește-ți că ești admirată pentru personalitatea optimistă, deschiderea față de ceilalți și pasiunea pe care o dedici atunci când faci ceea ce îți place. Există o forță în interiorul tău care te ajută să te ridici în urma provocărilor care te doboară. Ai încredere în ea.

Fecioară

Ești concentrată și cu picioarele pe pământ. Poți deveni propriul tău inamic pentru că înțelegi cele mai întunecate părți ale oamenilor. Acolo unde ceilalți văd victorie, tu vezi slăbiciune și eșec. Cuvintele pe care le spui pot părea dure câteodată, așa că ai grijă cum le folosești și asupra cărei persoane. Învață să te admiri și să te respecți. Realizările tale nu sunt inutile, iar oamenii chiar te respectă și te admiră. Nu te opune propriei persoane.

Balanță

Ești diplomată, respectată și venerată. Balanța este condusă de bunătatea pe care Berbecul se străduiește să o arate celorlalți. Poți schimba opiniile celor din jur și poți purta măști care sunt indestructibile. Nimeni nu va ști cine ești, și nu va înțelege acest lucru, pentru că folosești cuvinte dulci și lovesc cu o armă care îi poate transforma celelalte zodii în adevărați rivali. Balanțele pot distruge cu bunătate, deci nu-i lăsa pe cei din jur să gândească altceva despre tine.

Scorpion

Tu întruchipezi puterea, transformarea și forța. Știi cum este să te întorci după ce ai experimentat înfrângerea. Scorpionul nu îi influențează pe ceilalți cum să gândească sau ce să spună. Ești o luptătoare condusă de Marte și Pluto, și știi ce înseamnă să intri într-o luptă și să o câștigi.

Săgetător

Ești filosoful, idealistul și campionul zodiacului. Nu te ascunzi niciodată în spatele cuiva, pentru că ești suficient de încrezătoare încât să faci și să spui ceea ce simți. Accepți provocările pentru că zodia îți este condusă de foc, iar acestui element îi face plăcere să fie supus testelor. De obicei ies învingători din orice competiție pentru că pot fi foarte încăpățânați când își propun. Mintea și spiritul îți sunt admirate. Continuă să lupți.

Capricorn

Ești meticuloasă, muncitoare și persistentă. Sunt momente în care poți deveni propriul tău dușman. Amintește-ți că ești mereu în vârf și că ai fost adus pe lume pentru a face lucruri mărețe. Nu îi permite neîncrederii să îți întunece judecata, ești capabilă de lucruri uimitoare. La fel ca Fecioara, poți deveni propriul tău inamic. Păstrează-ți concentrarea pe premiu și continuă să câștigi bătăliile. Capricornul întruchipează excelența și puterea, și știe cum să le folosească în moduri subtile.

Vărsător

Ești enigmatică, revoluționară și de neînvins. Spiritul unui Vărsător este acela de a face schimbări permanente și transformări sociale. Visurile tale sunt magnifice iar alături de viziunile pe care le ai, poți schimba norme sociale. Filosofia ta poate schimba minți iar acțiunile tale ne pot ajuta să înțelegem ce înseamnă să atingem limitele.

Pești

Ești o luptătoare, neînțeleasă, dar sigură. Peștii au nevoie să creadă mai mult în forțele proprii. Lupta lor este în interior, iar ceilalți nu pot vedea ce se întâmplă în mintea și în inima lor. Pot fi văzuți drept o forță slabă, dar în adâncul lor, sunt pregătiți să accepte orice provocare. Peștii își aleg luptele asigurându-se că le vor câștiga. Nimeni nu poate gândi ca tine pentru că le depășești percepția. Cicatricile bătăliilor tale sunt ascunse, și nu îi lași pe ceilalți să vadă situațiile prin care ai trecut.

sursa: www.elle.ro

Designerul Diana Voevuțki, mesaj plin de iubire dedicat soțului ei: ,,La mulți ani, poetul meu!”
Articolul anterior
O cină perfectă – Ardei umpluți cu pizza
Articolul următor