Ana Danilescu. Femeia care a învins CANCERUL și frica de moarte |#podcastunic 02

Tu ți-ai spus vreodată întrebarea:”ce poate fi după ce nu vom mai fi?” Pentru că invitata lui Dragos la o nouă ediție de podcast, a făcut-o. Nu a fost o sarcină ușoară, a trecut de la negare, la negociere și acceptare.

Iar acum spune că simte – tot și mai puternic ca vreodată. Îi simte pe oameni, simte natura și în sfârșit simte viața. Un producător general la o televizione, o femeie dornică să-și trăiască viața din plin și o mamă care vrea să fie cât mai mult alături de copilul ei – sunt doar câteva adjective care o descriu pe această minunată invitată, Ana Danilescu.

Dă play și ascultă această discuție!

Cristian Cebotari. Omul care nu se rușinează să ceară de la DUMNEZEU bani |#podcastunic 03

Să vorbești deschis despre religie este încă dificil la noi în țară:”și de multe ori anume fragmentele în care abordăm cu soția această temă sunt tăiate din interviuri”, ne spunea la interviu Cristian Cebotari.

La 25 de ani a reușit ceea ce mulți nu o fac nici la 40. Dar nici nu critică pe alții pentru faptul că nu se avântă în responsabilități mari fiind atât de tineri. Tată de 3 copii, soț, bărbat și un om care își știe cu exactitate pașii care îi are de făcut în următorii ani. Vorbim azi despre rețele sociale, religie, viață de familie.

Dă play și ascultă această discuție!

https://youtu.be/KftRUn1Xl6I

#usideschise cu Sasha Lopez: drumul către succes, invesțiile făcute, familia și libertate

Artistul a cărei piese intră mereu în topuri, Sasha Lopez vorbește cu Aura despre drumul către succes, tentativele de a se face auzit și renașterea spirituală.

Hiturile sale se aud la toate party-urile de peste tot în lume, a stat departe de paginile tabloidelor și s-a remarcat prin muzica care o face. În aceasta discuție am descoperit un amestec perfect de timiditate, vulnerabilitate și modestie. Nu îi este frică să-și încerce norocul în a face investiții în domeniul construcțiilor, ne spune că nu vrea să se lege de un loc și își canalizează energia spre muzică și familie.

Azi la #usideschise stăm la povestit cu Sasha Lopez.

#usideschise cu Nicoleta Nucă: plecarea din GLOBAL, viitoarea nuntă, concurență, piața muzicală

Și-a început timid și hotărât drumul spre destinul ei, și a ajuns să fie cea mai pe val artistă: Nicoleta Nucă îi dezvăluie Aurei povestea ei. Ne-am convins că dincolo de succes, Nicoleta este o femeie fragilă, sinceră, emotivă, introvertă și dornică de a face în continuare muzica care o dorește sufletul ei.
Vezi istoria Nicoletei, povestită cu sinceritate astăzi la #usideschise.

Katy Perry și Orlando Bloom au renunțat complet la alcool. Cât timp și-au propus să reziste?
Articolul anterior
Telefonul fetiței lovite mortal la Ciocana a fost furat îndată după accident. Mama copilei a depus o plângere la poliție
Articolul următor