Coperțile anului 2014 pe Unica.md!

În ultimele zile ale anului 2014 facem totalurile. Iată care sunt cele mai tari ședințe foto realizate de Unica.md

separator

Am început anul cu una dintre cele mai sexy prezentatoare tv, Felicia Sîrbu, care ar fi putut deveni nora președintelui.Aceasta a jucat rolul unei femei fatale.

Pe coperta lunii februarie am avut-o pe Indiana, care a intrat perfect în rolul unei indience veritabile.

Cu Loretta Handrabura am purtat o discuțíe mai sentimentală. Viceminista educației a povestit despre mama, pe care a pierdut-o la 24 de ani.

Miss Unica Sport 2013, Oxana Vladicescu  și instructoarea Stela Croitor  s-au transformat în cele mai înrăite fashioniste. Acestea au fost surprinse și fotografiate cu pachetele pline de cumpărături.

Anatol Durbală a găsit timp pentru a-i da mamei o mână de ajutor. Cei doi au lucrat în grădină, au legat vița de vie și au stat pe prispa casei părintești.

Avocații Eduard și Corina Digore sunt un cuplu de succes atât în carieră, cât și în viață. Cei doi conduc afacerea – ”Casa de avocatură Digore”. Cuplul, alături de fiul lor, Ernest au acceptat să pozeze într-o ședință foto la patru ace.

Actrița Margareta Pântea a acceptat să fie protagonista  unei ședințe foto de familie. Alături de Alexandru Cozub, Margareta Pântea a devenit femeie fericită și de 3 ori mamă.

Natalia Gordienko a dat de gustul tenisului. Interpreta s-a transformat pentru câteva ore într-o adevărată profesionistă. “Tenisul se combină foarte bine cu temperamentul și cu felul meu de a fi. Antrenorul mi-a sugerat această idee, iar mie mi-a plăcut atât de mult încât mi-am cumpărat tot echipamentul necesar”, spunea Natalia.

Înainte de a-l naște pe Lucian, echipa Unica.md i-a convins pe Veronica și Ion Paladi să accepte provocarea de a apărea într-o sesiune foto la iarbă verde.

Am fost curioși să aflăm ce scenarii de viață au cele mai frumoase femei ale Moldovei. Miss-urile Ina Codreanu, Irina Babusenco și Marina Chivaciuc au pozat alături de odraslele lor.

Unica.md le-a scos din anonimat pe cele mai sexy instructoare de la Unica Sport. Aliona Trifan de la filiala „Bio Shape”, Irina Gurgurov -„Silueta Plus” și Stela Solomon de la ”Sport Line” și-au etalat siluetele în costume de baie, la piscină.

Înainte de Sărbătorile de Iarnă, Cristina Moldovanu ne-a demonstrat că nu este unica frumusețe din familia politicianului Mihai Moldovanu. Prezentatoarea tv, mama și sora ei și-au scos rochiile de sărbătoare și au pozat pentru coperta lunii decembrie.

VIDEO! Accident de coșmar pe o autostradă cu implicarea a circa 60 de maşini ! Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, după ce o furtună de praf a provocat, luni, tamponarea a cel puţin 40-60 de maşini de-a lungul unei autostrăzi importante din Illinois, au anunţat autorităţile locale, citate de CNN și stirileprotv.ro

Accidentele de pe I-55 au dus la închiderea autostrăzii în comitatele Sangamon şi Montgomery, potrivit Departamentului de Transport din Illinois. Oraşul Springfield, capitala statului, se află în comitatul Sangamon.

Căpitanul Ryan Starrick, de la Poliţia statală din Illinois, a declarat că cel puţin „între 40 şi 60 de autoturisme” au fost implicate în aceste accidente şi că au fost raportate „multiple decese” şi peste 30 de persoane spitalizate.

Cel puţin două semiremorci au luat foc în urma accidentelor, potrivit lui Starrick.

„Interstate 55 în sudul comitatelor Sangamon şi nordul Montgomery rămâne închisă în ambele direcţii din cauza numeroaselor accidente provocate de o furtună de praf, care a redus foarte mult vizibilitatea”, a precizat Departamentul de Stat al Transporturilor într-un tweet.

Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, urează echipei noastre succes la Eurovision cu un cover live la piesa „Soarele și Luna”

Soprana Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, și-au surprins urmăritorii cu un moment deosebit. Cele două au făcut un cover la piesa ,,Soarele și Luna” cu care Pasha Parfeni va reprezenta Moldova la concursul internațional „Eurovision Song Contest”.

„Sa-l sustinem pe @pashaparfeni la @eurovision. Pasha Parfeni, noi te sustinem! Anul asta aduceti-ne Eurovisionul acasa! Soarele si Luna”, a scris soprana în descrierea filmulețului.

Momentul i-a lăsat cu fiori pe internauți. Cele două voci au fost acompaniate chiar de Ana, la pian.

,,Două picături de apă, atât de frumoase și talentate… vă urmăresc cu drag”, ,,Bravo și succes Pasha”, au scris admiratorii virtuali.

Interpretul Vasile Macovei și-a cerut iubita în căsătorie

Vasile Macovei și iubita sa, Vlada Popov, se pregătesc să facă pasul cel mare.

Noutatea a fost dezvăluită de Vlada, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram, în limba engleză: „I said YES for de rest of my life” (trad. „Am spus Da pentru tot restul vietii mele”).

Pe fundalul unui decor superb și romantic, interpretul i-a oferit în dar iubitei sale inelul prețios și un buchet imens de trandafiri roșii. Amintim că, în prezent, Vasile Macovei este stabilit în Marea Britanie.

Vasile Macovei și-a refăcut viața personală după divorțul dureros de Cristina Bolboceanu, care a avut loc în 2018. Din primul mariaj, interpretul are doi fii.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, unde s-a calificat pe locul 2.

Printează această listă şi ia-o cu tine la cumpărături
Articolul anterior
Cele mai reușite schimbări de la Un Nou Început cu Unica!
Articolul următor