Cu drag de mamă: Anastasia Botnari, fiica Nataliei Botnari, studentă

Astăzi, este 8 martie – Ziua Internaţională a Femeii, acea fiinţă care înseamnă viaţa pe pământ. Este ziua în care întreg universul se închină la picioarele mamelor, bunicilor, fiicelor, surorilor, minunându-se de desăvârșirea acestora. A fi femeie înseamnă început și sfârșit, patimă și dor, înger al iubirii și regină între flori! Cu acestă ocazie am realizat un interviu cu Anastasia Botnari, fiica Nataliei Botnari care spune că MAMA este cea mai bună prietenă și cea mai iubită și gingașă ființă de pe acest pământ.

separator
  • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

  • Anastasia B.Îmi este greu să exprim dragostea mea față de mama în cuvinte, dar cu siguranță aș putea spune că am cea mai bună mamă. Nu îmi este doar o mamă, dar și cea mai bună prietenă. De mică știam că mama îmi va ține apărarea, îmi va da cele mai bune sfaturi și îmi va fi alături mereu. Cel mai memorabil este că, niciodată nu am fost pedepsită, mama întotdeauna a discutat cu mine și îmi explica ce nu fac corect. Pentru educația mea îi mulțumesc și mereu îi spun că, aș vrea și copiii mei să fie educați de ea!
  • unicamdunica.mdPovestește-ne câteva ceva și despre  fratele tău?

  • Anastasia B.Am un frate mai mic, Ștefan. Ne vedem foarte rar pentru că studiez peste hotare, dar când vin la Chișinău suntem de nedespărțit. Desigur, ca orice frate și soră ne place să ne tachinăm unul pe celălalt, dar niciodată nu ne-am certat. Părinții la fel au frați și surori, iar relațiile lor ne sunt un exemplu.
  • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să te alinte când erai mică, dar și acum?

  • Anastasia B.Mama mă alintă de mică „Nunuț”, și Anastasia când făceam vreo năzbâtie. În familie, avem o tradiție: la orice sărbătoare toți facem listele cu cadouri, și primim doar un lucru din toată listă. Cea mai neașteptată surpriză pentru mama a fost anul acesta de ziua ei, când am venit acasă pe neașteptate la ora 24:00, ea crezând că eu am examene și nu reușesc să vin!
  • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

  • Anastasia B.Relațiile mele cu mama sunt foarte bune. Când vin acasă, simt toată dragostea și dorul care l-a dus. Pentru mine, mama înseamnă – ființa care mă va iubi mereu. Iar când primesc simplul mesaj „Nunuț, ce faci?” simt dragostea și grija ei.
  • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?

  • Anastasia B.Cel mai valoros ce am învățat de la mama, este dragostea față de familie și comportamentul ambițios.

 

Daniela Culev a trecut de la brunet la blond. Rezultatul este surprinzător!
Articolul anterior
Video! Amelia Uzun și Ana Cernicova au interpretat o piesă emoționantă despre mamă
Articolul următor
Alte articole interesante