Cu drag de mamă: Anastasia Botnari, fiica Nataliei Botnari, studentă

Astăzi, este 8 martie – Ziua Internaţională a Femeii, acea fiinţă care înseamnă viaţa pe pământ. Este ziua în care întreg universul se închină la picioarele mamelor, bunicilor, fiicelor, surorilor, minunându-se de desăvârșirea acestora. A fi femeie înseamnă început și sfârșit, patimă și dor, înger al iubirii și regină între flori! Cu acestă ocazie am realizat un interviu cu Anastasia Botnari, fiica Nataliei Botnari care spune că MAMA este cea mai bună prietenă și cea mai iubită și gingașă ființă de pe acest pământ.

separator
  • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

  • Anastasia B.Îmi este greu să exprim dragostea mea față de mama în cuvinte, dar cu siguranță aș putea spune că am cea mai bună mamă. Nu îmi este doar o mamă, dar și cea mai bună prietenă. De mică știam că mama îmi va ține apărarea, îmi va da cele mai bune sfaturi și îmi va fi alături mereu. Cel mai memorabil este că, niciodată nu am fost pedepsită, mama întotdeauna a discutat cu mine și îmi explica ce nu fac corect. Pentru educația mea îi mulțumesc și mereu îi spun că, aș vrea și copiii mei să fie educați de ea!
  • unicamdunica.mdPovestește-ne câteva ceva și despre  fratele tău?

  • Anastasia B.Am un frate mai mic, Ștefan. Ne vedem foarte rar pentru că studiez peste hotare, dar când vin la Chișinău suntem de nedespărțit. Desigur, ca orice frate și soră ne place să ne tachinăm unul pe celălalt, dar niciodată nu ne-am certat. Părinții la fel au frați și surori, iar relațiile lor ne sunt un exemplu.
  • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să te alinte când erai mică, dar și acum?

  • Anastasia B.Mama mă alintă de mică „Nunuț”, și Anastasia când făceam vreo năzbâtie. În familie, avem o tradiție: la orice sărbătoare toți facem listele cu cadouri, și primim doar un lucru din toată listă. Cea mai neașteptată surpriză pentru mama a fost anul acesta de ziua ei, când am venit acasă pe neașteptate la ora 24:00, ea crezând că eu am examene și nu reușesc să vin!
  • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

  • Anastasia B.Relațiile mele cu mama sunt foarte bune. Când vin acasă, simt toată dragostea și dorul care l-a dus. Pentru mine, mama înseamnă – ființa care mă va iubi mereu. Iar când primesc simplul mesaj „Nunuț, ce faci?” simt dragostea și grija ei.
  • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?

  • Anastasia B.Cel mai valoros ce am învățat de la mama, este dragostea față de familie și comportamentul ambițios.

 

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Daniela Culev a trecut de la brunet la blond. Rezultatul este surprinzător!
Articolul anterior
Video! Amelia Uzun și Ana Cernicova au interpretat o piesă emoționantă despre mamă
Articolul următor