Cu drag de mamă: Gemma Solomon, manager Arutin Decor

Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, așa că a creat mamele. Cele mai dragi ființe din viața noastră, care ne călăuzesc fericirea, ne ajută să creștem, să prosperăm și să atingem cele mai mari înălțimi. Le iubim așa cum copacii iubesc apa și soarele, iar păsările – zborul.

separator

Am întrebat-o și pe Gemma Solomon, manager Arutin Decor ce înseamnă pentru ea mama sa. Iată ce ne-a spus aceasta:

Pe mama mea o cheamă Elena Sîrbu și este profesoară de fizică. Am redescoperit-o cu apariția, feciorul meu, pe nume Tristan. Atenția și căldura ei s-a mărit de zeci de ori! Nu știam că are atâta răbdare și afecțiune. Noi, la rândul nostru am început să o prețuim și am înțeles într-adevăr cât de norocoși suntem. Este o bunică ideală, și în familia noastră nou formată are un rol imens. Eu sunt fericită pentru că, ea îmi iartă toate capriciile și năzdrăvăniile. Cu cât devin mai matură, cu atât mai mult mă alintă! Eu am avut puterea de a o convinge că, știu întotdeauna pe ce cale să merg și cum să procedez, dar asta înseamnă că nu am dreptul să eșuez. În familia noastră disciplina și regulile dure au fost la ele acasă. Ea fiind profesoară de fizică, ne-a educat într-o manieră practică. Toți suntem sinceri și raționali. Asta ne simplifică comunicarea între noi, dar și cu restul. Este o înțeleaptă și tratează viață simplu. Culege ceva util din orice experiență și întotdeauna are un răspuns și o părere. Cred că ea merită mult mai mult în viață, iar noi ne vom strădui ca mama să recupereze și să savureze viață pe deplin!

 

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Vasile Macovei a postat o fotografie emoționantă cu ambii feciori
Articolul anterior
O cunoscută actriță de peste Ocean a fost rănită într-un accident rutier. Fiica ei de 4 ani a murit
Articolul următor