Cu drag de mamă: Natalia Rogovschii, marketing and PR Director Shopping MallDova

„Oare pentru cine luna Martie nu înseamnă FEMEIE? Și ce coincidență frumoasă că, în această lună, cea care deschide primăvara se celebrează pretutindeni. MAMA – ne iubește, ne iartă, ne ocrotește cu gândurile ei curate și prin rugăciunile ei. La noi în familie – sexul frumos este reprezentat de mama și cele trei fiice ale ei – Eugenia, Mariana și eu. Le trimit cele mai calde gânduri și le mulțumesc pentru prezența lor în viața mea. Suntem unite, iar simplitatea, bunătatea și bunul simț sunt cele mai frumoase calități pe care le-am primit de acasă.”

separator
 • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, unde lucrează dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

 • Natalia R.Mama lucrează acum, la o firmă de consultanță în calitate de traducător din orașul Ungheni. Întreaga ei carieră profesională a mers la braț cu limba engleza, ocupând funcții de profesoară de limbă engleză, traducător și coordonator de proiecte. A călătorit în multe țări și de fiecare dată venea entuziasmată și impresionată de cultura țării pe care o vizita. Ce îmi aduc eu aminte acum, este că de fiecare dată așteptam să se deschidă mai repede valiza ca să vedem ce cadouri ne-a adus.

 • unicamdunica.mdPovestește-ne câteva ceva și despre surorile și fratele tău?

 • Natalia R.Suntem 4 copii la părinți, un frate, două surori și respectiv, eu. Este atât de bine când ne adunăm toți de sărbători acasă. Familia este mare, cu atât mai mult că, acum avem și nepoței care dau culoare întregii familii. Fratele meu Igor a rămas la Ungheni, stabilindu-se acolo cu traiul. Eugenia, sora mai mare este stabilită deja mai bine 20 de ani cu traiul la Timișoara. Iar eu si sora mea geamănă suntem la Chișinău, unde fiecare iși are activitatea sa.
 • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să vă alinte când erați mici, dar și acum?

 • Natalia R.Ca toț copiii, eram răsfățați cu dragoste și căldură, însă părinții noștri au fost destul de stricți în educația noastră și de fiecare dată au pus accent pe valorile morale.

 • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

 • Natalia R.Mama – este cea care ne iubește, care ne gătește gustos și ne așteaptă cu blândețe acasă.

 • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?

 • Natalia R.Cred că cea mai valoroasă și utilă lecție pe care am învățat-o de la mama este că, din orice problemă există o ieșire și orice are o soluție. Ceea ce ne face să mergem cu tărie prin viață.
 • unicamdunica.mdContinuă propozițiile: – „Inima mamei este …. Îmi iubesc mama la fel cum..! Îți mulțumesc…!”

 • Natalia R.„Inima mamei este – bucuria omului, siguranța copilului, mângâierea tuturor. Îmi iubesc mama la fel cum îmi iubesc și tatăl! Părinții sunt înțelepciunea în viață. Îți mulțumesc mama pentru iubirea ta! Îți mulțumim pentru răbdare și înțelegere!”

„Fiind foarte aproape de ziua de 8 Martie, îmi felicit cu multă dragoste mama și surorile mele, dorindu-le sănătate și multe bucurii. De asemenea, felicit toate doamnele și domnișoarele, dorindu-le un verde-nfloritor în suflete!”

Schimbare de look pentru Elena Bălăn! Stilul unei franțuzoaice rafinate i s-a potrivit ca o mănușă
Articolul anterior
Moldova Fashion Days: vezi ce surprize au pregătit organizatorii pentru ediția Primăvară-Vară 2018!
Articolul următor
Alte articole interesante