Cu drag de mamă: Natalia Rogovschii, marketing and PR Director Shopping MallDova

„Oare pentru cine luna Martie nu înseamnă FEMEIE? Și ce coincidență frumoasă că, în această lună, cea care deschide primăvara se celebrează pretutindeni. MAMA – ne iubește, ne iartă, ne ocrotește cu gândurile ei curate și prin rugăciunile ei. La noi în familie – sexul frumos este reprezentat de mama și cele trei fiice ale ei – Eugenia, Mariana și eu. Le trimit cele mai calde gânduri și le mulțumesc pentru prezența lor în viața mea. Suntem unite, iar simplitatea, bunătatea și bunul simț sunt cele mai frumoase calități pe care le-am primit de acasă.”

separator
 • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, unde lucrează dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

 • Natalia R.Mama lucrează acum, la o firmă de consultanță în calitate de traducător din orașul Ungheni. Întreaga ei carieră profesională a mers la braț cu limba engleza, ocupând funcții de profesoară de limbă engleză, traducător și coordonator de proiecte. A călătorit în multe țări și de fiecare dată venea entuziasmată și impresionată de cultura țării pe care o vizita. Ce îmi aduc eu aminte acum, este că de fiecare dată așteptam să se deschidă mai repede valiza ca să vedem ce cadouri ne-a adus.

 • unicamdunica.mdPovestește-ne câteva ceva și despre surorile și fratele tău?

 • Natalia R.Suntem 4 copii la părinți, un frate, două surori și respectiv, eu. Este atât de bine când ne adunăm toți de sărbători acasă. Familia este mare, cu atât mai mult că, acum avem și nepoței care dau culoare întregii familii. Fratele meu Igor a rămas la Ungheni, stabilindu-se acolo cu traiul. Eugenia, sora mai mare este stabilită deja mai bine 20 de ani cu traiul la Timișoara. Iar eu si sora mea geamănă suntem la Chișinău, unde fiecare iși are activitatea sa.
 • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să vă alinte când erați mici, dar și acum?

 • Natalia R.Ca toț copiii, eram răsfățați cu dragoste și căldură, însă părinții noștri au fost destul de stricți în educația noastră și de fiecare dată au pus accent pe valorile morale.

 • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

 • Natalia R.Mama – este cea care ne iubește, care ne gătește gustos și ne așteaptă cu blândețe acasă.

 • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?

 • Natalia R.Cred că cea mai valoroasă și utilă lecție pe care am învățat-o de la mama este că, din orice problemă există o ieșire și orice are o soluție. Ceea ce ne face să mergem cu tărie prin viață.
 • unicamdunica.mdContinuă propozițiile: – „Inima mamei este …. Îmi iubesc mama la fel cum..! Îți mulțumesc…!”

 • Natalia R.„Inima mamei este – bucuria omului, siguranța copilului, mângâierea tuturor. Îmi iubesc mama la fel cum îmi iubesc și tatăl! Părinții sunt înțelepciunea în viață. Îți mulțumesc mama pentru iubirea ta! Îți mulțumim pentru răbdare și înțelegere!”

„Fiind foarte aproape de ziua de 8 Martie, îmi felicit cu multă dragoste mama și surorile mele, dorindu-le sănătate și multe bucurii. De asemenea, felicit toate doamnele și domnișoarele, dorindu-le un verde-nfloritor în suflete!”

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Schimbare de look pentru Elena Bălăn! Stilul unei franțuzoaice rafinate i s-a potrivit ca o mănușă
Articolul anterior
Moldova Fashion Days: vezi ce surprize au pregătit organizatorii pentru ediția Primăvară-Vară 2018!
Articolul următor