Cu drag de mamă: Olesea Sveclă, actriță

„Mama mea e ca pasărea Phoenix, arde până la capăt și renaște iar… Are o putere de a trece peste probleme de invidiat. În familia noastră, ea era motorul. Știe să urnească munții din loc și întotdeauna se gândește la alții și mai puțin la ea.”

separator

  • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

  • Olesea S.‎Când vorbesc despre mama am multe gânduri, dar și un nod în gât. Și spun asta prntru că, eu fac parte din copiii care au crescut fără prezența mamei. De când aveam zece ani am rămas doar cu tata și sora care era la studii. Iar săraca mamă, trei ani nu ne-a văzut deloc…, a muncit în Italia. Aș vrea să trec peste acest capitol pentru că, e mult de povestit, doar copiii care trăiesc această dramă a despărțiri de părinți mă vor înțelege… De când am devenit mamă, am început să o înțeleg din ce în ce mai bine și îmi pun des întrebarea cum sărmana a stat departe de casă și copii atâta timp…? Pentru că, eu merg în oraș pe două ore fără Cassandra și nu îmi găsesc locul, vreau să o văd… dar ea a rezistat 14 ani. Acum cu mama, noi recuperăm timpul pierdut, mai că Cassandra este punctul de legătura între noi.
  • unicamdunica.mdCum obișnuia să vă alinte când erați mici, dar și acum?

  • Olesea S.‎Când eram mică, ea ne alinta cu un desert tare gustos. Făcea un tort în trei straturi cu nucă… foarte delicios! Și acum îmi mai aduc aminte gustul ăla din copilărie. Mamei îi place să facă mici surprize, fie că e un cadou sau gătește ceva gustos. Îi reușește de fiecare dată să mă surprindă plăcut. Iar atunci când sunt obosită sau chiar când stăm la taclale, mama mereu ne face masaj, sora mea se lasă cucerită din trei mișcări.
  • unicamdunica.mdDespre relația mamă-fiică, soră-soră?

  • Olesea S.Un alt om la fel de important este sora mea Elena, cea care mă descifrează din jumătate de privire. Cât mama a fost plecată ea a avut grija de mine. Și dacă astăzi sunt ceea ce sunt, îi datorez în mare parte ei, totul. A avut grijă de mine ca o mamă. Acum e și ea mama, are o fetița pe nume Amalia, care e mai mică cu 18 zile decât Cassandra. Ne este mereu vesel să petrecem timpul împreună!
  • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?

  • Olesea S.Și acum, țin minte fraza mamei de mică „Cum ai să-ți așterni așa o să și dormi.” Poate e banală, dar eu mereu m-am gândit că, trebuie să lucrez mult, ca să ajung cineva. Nimic nu ni se dă pur și simplu!

  • unicamdunica.md„Inima de mama e singurul loc din lume unde… „ – „Numai o mamă știe ….”. Continuă, te rog propozițiile.

  • Olesea S.„Inima de mamă este singurul loc în lume care așteaptă, iartă , speră … și nu cere nimic în schimb… Numai o mamă știe să te susțină și să te iubească cu adevărat!”

#usideschise cu Radu și Ana Sârbu: perioadele de glorie, frica de necunoscut, obstacolele din relația de 25 de ani

Radu Sârbu și soția sa, Ana în întâlnirea cu Aura din București au vorbit despre viața în cuplu, carieră, trecut și copii. Greșelile pe care le facem toți în relația cu celălalt, cum să depășim momentele dificile dar și cum trecutul OZONE și-a pus amprenta în prezentul lor.

Văzut cuminte de public, dar cu caracter de soție – Radu Sârbu ne dezvăluie traseul său muzical și personal, iar Ana povestește cum din o femeie foarte geloasă a devenit una puternică, sigură pe ea și independentă!

Fie că te uiți singur sau alături de partenerul de viață, nu rata n episod de #usideschise ce îți poate schimba relația în bin!

Sfaturile, picanterii din propria lor relație și obstaclele întânite sunt doar câteva din direcțiile ce le vei simți în acest interviu.

Vadim Cușnir. LUPTA cu feministele este doar un PR sau o necesitate? | #podcastunic 01

Ce înseamnă să fii omul căruia îi exploadează capul de idei noi? Se transformă acest lucru într-o sursă extrem de valoroasă de inspirație sau este mai degrabă o povară imensă? Și, de fapt, cine este, dincolo de Vadim Cușnir – omul de afaceri și veșnicul CONTRA, Vadim Cușnir OMUL?

Cu declarații pipărate și umor specific, Vadim Cușnir – povestește despre afacerile din Moldova față de cele din România, feministele, “menirea lui” pe lume și eșecurile din viață. Deși fiecare dintre noi are propriul drum către succescu siguranță poți descoperi cel puțin câteva lecții în podcastul de azi, pe care credem noi că te vor ajuta să le folosești drept sursă de inspirație în călătoria ta către schimbare.

Dă play și ascultă această discuție!

#usideschise cu Marcel Pavel: pierderea mamei, copil la 50 ani, pericolul pentru carieră

„Dacă nu îți cunoști valoarea, este greu să te faci respectat”, mărturisește invitatul emisiunii #usideschise, Marcel Pavel.
Este oare necesară dependența exclusiv de topuri sau ține mai degrabă de autenticitate, de a fi pur și simplu tu însuți prin muzica cu care reușești să ajungi la sufletele oamenilor? S-a lansat la 40 de ani, “deloc târziu” spune chiar el, dar încă îi reușește să rămână un artist relevant într-o lume în continuă schimbare.
Cum a fost drumul către succes, ce compromisuri a făcut și care sunt principiile sale etice – sunt doar câteva din subiectele discutate în cadrul interviului.

Mesaj surprinzător de Mărțișor! Ambasadorul SUA i-a felicitat pe moldoveni în limba română
Articolul anterior
Primii pași în lumea muzicii! Kamelia Melnic a adus acasă premiul mare de la concursul din Bulgaria
Articolul următor