Cu drag de mamă: Olesea Sveclă, actriță

„Mama mea e ca pasărea Phoenix, arde până la capăt și renaște iar… Are o putere de a trece peste probleme de invidiat. În familia noastră, ea era motorul. Știe să urnească munții din loc și întotdeauna se gândește la alții și mai puțin la ea.”

separator

  • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

  • Olesea S.‎Când vorbesc despre mama am multe gânduri, dar și un nod în gât. Și spun asta prntru că, eu fac parte din copiii care au crescut fără prezența mamei. De când aveam zece ani am rămas doar cu tata și sora care era la studii. Iar săraca mamă, trei ani nu ne-a văzut deloc…, a muncit în Italia. Aș vrea să trec peste acest capitol pentru că, e mult de povestit, doar copiii care trăiesc această dramă a despărțiri de părinți mă vor înțelege… De când am devenit mamă, am început să o înțeleg din ce în ce mai bine și îmi pun des întrebarea cum sărmana a stat departe de casă și copii atâta timp…? Pentru că, eu merg în oraș pe două ore fără Cassandra și nu îmi găsesc locul, vreau să o văd… dar ea a rezistat 14 ani. Acum cu mama, noi recuperăm timpul pierdut, mai că Cassandra este punctul de legătura între noi.
  • unicamdunica.mdCum obișnuia să vă alinte când erați mici, dar și acum?

  • Olesea S.‎Când eram mică, ea ne alinta cu un desert tare gustos. Făcea un tort în trei straturi cu nucă… foarte delicios! Și acum îmi mai aduc aminte gustul ăla din copilărie. Mamei îi place să facă mici surprize, fie că e un cadou sau gătește ceva gustos. Îi reușește de fiecare dată să mă surprindă plăcut. Iar atunci când sunt obosită sau chiar când stăm la taclale, mama mereu ne face masaj, sora mea se lasă cucerită din trei mișcări.
  • unicamdunica.mdDespre relația mamă-fiică, soră-soră?

  • Olesea S.Un alt om la fel de important este sora mea Elena, cea care mă descifrează din jumătate de privire. Cât mama a fost plecată ea a avut grija de mine. Și dacă astăzi sunt ceea ce sunt, îi datorez în mare parte ei, totul. A avut grijă de mine ca o mamă. Acum e și ea mama, are o fetița pe nume Amalia, care e mai mică cu 18 zile decât Cassandra. Ne este mereu vesel să petrecem timpul împreună!
  • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?

  • Olesea S.Și acum, țin minte fraza mamei de mică „Cum ai să-ți așterni așa o să și dormi.” Poate e banală, dar eu mereu m-am gândit că, trebuie să lucrez mult, ca să ajung cineva. Nimic nu ni se dă pur și simplu!

  • unicamdunica.md„Inima de mama e singurul loc din lume unde… „ – „Numai o mamă știe ….”. Continuă, te rog propozițiile.

  • Olesea S.„Inima de mamă este singurul loc în lume care așteaptă, iartă , speră … și nu cere nimic în schimb… Numai o mamă știe să te susțină și să te iubească cu adevărat!”

Mesaj surprinzător de Mărțișor! Ambasadorul SUA i-a felicitat pe moldoveni în limba română
Articolul anterior
Primii pași în lumea muzicii! Kamelia Melnic a adus acasă premiul mare de la concursul din Bulgaria
Articolul următor
Alte articole interesante