Doar nu cu mine: #monolog​-ul unui tânăr în scaunul rulant

Monologul oameniilor fericiți care știu să prețuiască orice clipă. Personajul nostru de astăzi este Olimp, tânărul care știe să zâmbească, chiar dacă viața i-a rezervat un scaun cu rotile. Este viața unui copil fără acte, fără posibilitățile multor oameni, dar cu un curaj imens și optimism. A găsit Oameni buni pe parcursul anilor. Oameni care i-au întins o mână de ajutor – PRIETENI. Aici vrem să menționăm și efortul, bunăvoința Asociației „MOTIVAȚIE” care l-a ajutat să-și îndeplinească un vis – să-și găsească un job, să nu stea închis în casă și să aibă posibilitatea de a interacționa cu oameni.

Dacă doriți să susțineți activitatea Asociației „MOTIVAȚIE” puteți să-i contactați: https://bit.ly/3pNJ0wQ​ Nu este o publicitate, nici măcar o rugăminte de-a membrilor echipei, este o apreciere pentru ceea ce realizează. Vă mulțumim! Fiți buni, fiți optimiști, bucurați-vă de viață!

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Ce spune Dr. Komarovsky despre vaccinul Pfizer, Moderna și AstraZeneca
Articolul anterior
Mai mulți părinți au protestat în fața Guvernului: au cerut ore online doar acolo unde se constată focare de Covid-19
Articolul următor