Ediție specială: #neFormal cu Lenuța Gheorghiță

Vă dorim Sărbători fericite! Mulțumim invitaților pentru acest Crăciun #neFormal, plin de emoții pozitive, alături de Lenuța Gheorghiță, Adriana Ochișanu, Ady Carp, Marina Filipovici, Igor Cuciuc, Cristina Ceauș, Iulian Corochi, Mihaela Tabură și Camelia Ursu.

#usideschise cu Ileana Rusu: succesul cărții, bărbații din viața ei, regretele și relația cu fiul

O jurnalistă care știe foarte bine să-și exprime stările pe foie. Este femeia care îi place să trăască viața la intensitate maximă. În ultimii ani, Ileana Rusu a reușit să scrie o carte despre căsătoria cu un deținut, care are un succes enorm, să pornească o nouă emisune și să-și schimbe radical percepția de viață.Te invităm la o ediție plină de intimități și dezvăluiri!

#stilunic cu Natalia Duminică:”De la 500 euro, cam așa costă cea mai simplă rochie”!

Pe Natalia Duminică am tot invitat-o la emisiune, dar cu greu ne reușea să o prindem în țară. Este foarte des plecată prin turnee, unde este apreciată pentru prestațiile sale. S-a lăsat ușor provocată de Nicoleta și nu a refuzat nicio ținută propusă de această.
Noi vă promitem să o descoperiți pe Natalia la noua ediție #stilunic.

#usideschise cu Olga Manciu: cum au rămas în Moldova fără nimic, adaptarea în Anglia și planuri

Se fac deja 3 ani de când au părăsit Moldova. Și-a luat toată viața în o geantă de 25 kilograme, cei trei copii și a început aventura vieții sale. Olga Manciu este cea care a stat la confesiuni cu Aura și ne-a povestit cealaltă parte a plecării, de ce părinții care aveau totul aici au fost nevoiți să părăsească patria și cum a fost cu adevărat adaptarea.

Vă invităm la o nouă ediție #usideschise și vă mulțumim din start pentru susținere. Iar dacă vreți să vedeți pe cineva din invitați la noi la emisiune așteptăm mesajele voastre!

Talk Show: #neFormal cu Lenuța Gheorghiță și Aurel Chirtoacă
Articolul anterior
Premierul Israelului Beniamin Netanyahu, vaccinat contra Covid-19 de către medicul său român
Articolul următor