Exclusiv! Irina Bivol va deveni bunică!

Cea mai frumoasă și tânără bunică din showbizul de acasă e gata să anunțe public vestea pe care a ținut-o ascunsă de publicul larg. Irina Bivol e în așteptarea primului nepoțel. Fiica Cătălina e în ultimul termen de sarcină, iar în scurt timp va aduce marea minune în casă. Curios este că bunica n-a fost anunțată din prima că va avea un nepoțel.

separator

5X6A1256 copy 5X6A1046

Deși a născut-o și ea pe Cătălina când era copilă, se gândea că în cazul lor ar fi mai bine să-și mai dedice câțiva ani pentru distracții și creștere profesională. Dar tinerii aveau planurile lor.

5X6A1244 5X6A1245 5X6A1239

Cătălina e foarte conștiincioasă…dar, ca o graviduță veritabilă, nu poate scăpa de o mare poftă.

Irina se minunează, și fără să vrea revine în timpurile când o purta pe fiică sub inimă.

5X6A1173 5X6A1182 5X6A1201

Acum buni, e gata să muncească pentru a-și răsfăța cu de toate nepoțelul. Deja nu s-a putut abține să-i cumpere primele piese în garderobă.

5X6A1167 5X6A1157

Nepotul Irinei Bivol va avea și un nume sonor-Dominik.

5X6A1043 5X6A1220

Fotograf: Cornel Blagoslovitu, ”HD Studio”
Coafură: Oxana Secrii
Make-up: Luiza Dochien

Cristian Cebotari. Omul care nu se rușinează să ceară de la DUMNEZEU bani |#podcastunic 03

Să vorbești deschis despre religie este încă dificil la noi în țară:”și de multe ori anume fragmentele în care abordăm cu soția această temă sunt tăiate din interviuri”, ne spunea la interviu Cristian Cebotari.

La 25 de ani a reușit ceea ce mulți nu o fac nici la 40. Dar nici nu critică pe alții pentru faptul că nu se avântă în responsabilități mari fiind atât de tineri. Tată de 3 copii, soț, bărbat și un om care își știe cu exactitate pașii care îi are de făcut în următorii ani. Vorbim azi despre rețele sociale, religie, viață de familie.

Dă play și ascultă această discuție!

https://youtu.be/KftRUn1Xl6I

#usideschise cu Sasha Lopez: drumul către succes, invesțiile făcute, familia și libertate

Artistul a cărei piese intră mereu în topuri, Sasha Lopez vorbește cu Aura despre drumul către succes, tentativele de a se face auzit și renașterea spirituală.

Hiturile sale se aud la toate party-urile de peste tot în lume, a stat departe de paginile tabloidelor și s-a remarcat prin muzica care o face. În aceasta discuție am descoperit un amestec perfect de timiditate, vulnerabilitate și modestie. Nu îi este frică să-și încerce norocul în a face investiții în domeniul construcțiilor, ne spune că nu vrea să se lege de un loc și își canalizează energia spre muzică și familie.

Azi la #usideschise stăm la povestit cu Sasha Lopez.

#usideschise cu Nicoleta Nucă: plecarea din GLOBAL, viitoarea nuntă, concurență, piața muzicală

Și-a început timid și hotărât drumul spre destinul ei, și a ajuns să fie cea mai pe val artistă: Nicoleta Nucă îi dezvăluie Aurei povestea ei. Ne-am convins că dincolo de succes, Nicoleta este o femeie fragilă, sinceră, emotivă, introvertă și dornică de a face în continuare muzica care o dorește sufletul ei.
Vezi istoria Nicoletei, povestită cu sinceritate astăzi la #usideschise.

Ia lecții de machiaj de la Gabriela Ciubară!
Articolul anterior
Tutorial video: regulile unui machiaj de întinerire!
Articolul următor