Fetele de la Unica Sport, Sexy-Foc!

Într-o zi de vară doar soarele și 3 fete sexy pot ridica gradele din termometru. Sunt antrenoarele de la Unica Sport: Aliona Trifan de la filiala „Bio Shape”, Irina Gurgurov -„Silueta Plus” și Stela Solomon de la ”Sport Line”!

separator

Povestea Stelei Solomon

Povestea Alionei Trifan

Le-am invitat la piscina din Costești, departe de zgomotul capitalei.  Aici își încarcă ele puterile și își pregătesc corpurile bine lucrate pentru vacanță. Un pic de protecție împotriva soarelui și multă poftă de relaxare.

Partenerul proiectului, brandul ,,Antos Cosmetică Naturală”, creat in Italia acum  40 de ani, ne-a oferit câteva soluții cu protecție solară: uleiul care ne ajută să ne bronzăm corect  și lăptișorul de corp care protejează pielea de efectele razelor ultraviolete.

hyhg io

Fetele au ales creme cu o textură uşoară care le-a hidratat pielea în timpul bronzării.

Sunt 3 doamne frumoase care fac sport din plăcere. Meseria lor este să le slăbească pe restul femeilor din Moldova, să le facă să se simtă din nou dorite și admirate.

Poveștile de viață ale antrenoarelor care le vezi zilnic la Unica Sport, le vei afla pe parcursul acestei luni. Fii cu ochii pe ele!

Locație: Complexul Turistic ”Costești”

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. M.Kogălniceanu 93
tel.(373 22)23-23-35, 069441170

Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md

alte Articole interesante