Fetele de la Unica Sport, Sexy-Foc!

Într-o zi de vară doar soarele și 3 fete sexy pot ridica gradele din termometru. Sunt antrenoarele de la Unica Sport: Aliona Trifan de la filiala „Bio Shape”, Irina Gurgurov -„Silueta Plus” și Stela Solomon de la ”Sport Line”!

separator

Povestea Stelei Solomon

Povestea Alionei Trifan

Le-am invitat la piscina din Costești, departe de zgomotul capitalei.  Aici își încarcă ele puterile și își pregătesc corpurile bine lucrate pentru vacanță. Un pic de protecție împotriva soarelui și multă poftă de relaxare.

Partenerul proiectului, brandul ,,Antos Cosmetică Naturală”, creat in Italia acum  40 de ani, ne-a oferit câteva soluții cu protecție solară: uleiul care ne ajută să ne bronzăm corect  și lăptișorul de corp care protejează pielea de efectele razelor ultraviolete.

hyhg io

Fetele au ales creme cu o textură uşoară care le-a hidratat pielea în timpul bronzării.

Sunt 3 doamne frumoase care fac sport din plăcere. Meseria lor este să le slăbească pe restul femeilor din Moldova, să le facă să se simtă din nou dorite și admirate.

Poveștile de viață ale antrenoarelor care le vezi zilnic la Unica Sport, le vei afla pe parcursul acestei luni. Fii cu ochii pe ele!

Locație: Complexul Turistic ”Costești”

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. M.Kogălniceanu 93
tel.(373 22)23-23-35, 069441170

Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md

#usideschise cu Rodica Ciorănică: peripețiile Omul Anului, noua căsătorie, traumele trăite

Este femeia care spune sus și tare că după 40 viața poate căpăta alt sens și te poți trezi mai fericit ca în toți anii trăiți până acum. Rodica Ciorănica, cea care și-a asumat la o vârstă fragedă responsabilitatea de a face un altfel de presă –VIP, este invitata acestei ediții.


O persoană publică a cărei poveste personală se regăsește foarte des în tabloide. Rodica a ajuns să pună capăt unei căsnicii în care crescuse o fetiță, construise casa visurilor și o afacere de succes, și care avea pe atunci o imagine perfectă. Cum a reușit să se reinventeze ca acum, la 46 de ani, să se simtă mai bine ca niciodată în pielea ei?
Aflăm din episodul de astăzi #usideschise cu Aura.

#usideschise cu Radu și Ana Sârbu: perioadele de glorie, frica de necunoscut, obstacolele din relația de 25 de ani

Radu Sârbu și soția sa, Ana în întâlnirea cu Aura din București au vorbit despre viața în cuplu, carieră, trecut și copii. Greșelile pe care le facem toți în relația cu celălalt, cum să depășim momentele dificile dar și cum trecutul OZONE și-a pus amprenta în prezentul lor.

Văzut cuminte de public, dar cu caracter de soție – Radu Sârbu ne dezvăluie traseul său muzical și personal, iar Ana povestește cum din o femeie foarte geloasă a devenit una puternică, sigură pe ea și independentă!

Fie că te uiți singur sau alături de partenerul de viață, nu rata n episod de #usideschise ce îți poate schimba relația în bin!

Sfaturile, picanterii din propria lor relație și obstaclele întânite sunt doar câteva din direcțiile ce le vei simți în acest interviu.

Vadim Cușnir. LUPTA cu feministele este doar un PR sau o necesitate? | #podcastunic 01

Ce înseamnă să fii omul căruia îi exploadează capul de idei noi? Se transformă acest lucru într-o sursă extrem de valoroasă de inspirație sau este mai degrabă o povară imensă? Și, de fapt, cine este, dincolo de Vadim Cușnir – omul de afaceri și veșnicul CONTRA, Vadim Cușnir OMUL?

Cu declarații pipărate și umor specific, Vadim Cușnir – povestește despre afacerile din Moldova față de cele din România, feministele, “menirea lui” pe lume și eșecurile din viață. Deși fiecare dintre noi are propriul drum către succescu siguranță poți descoperi cel puțin câteva lecții în podcastul de azi, pe care credem noi că te vor ajuta să le folosești drept sursă de inspirație în călătoria ta către schimbare.

Dă play și ascultă această discuție!

Sex – Horoscop: Ce visează să-i faci în pat, dar nu are curajul să îți spună!
Articolul anterior
Sucul care dizolvă și elimină pietrele la rinichi
Articolul următor