Interpreta care a ajuns antrenor la Unica Sport! Oare Adrian Ursu își amintește de ea?

Este absolventă a Universitatii de Sport, dar asta n-a împiedicat-o să facă Școala de Arte. A învățat vioara, cobza, putea fi o intepretă de succes, ținând cont de aptitudinile vocale.

separator
Y35A5327 ok

După Universitate s-a angajat ca solistă la Școala de Arte de la Cricova, în colectivul etno folcloric ”Hangițele”, paralel lucra la Buciumul sub conducerea regretatului Tudor Tătaru.Cum a ajuns Aliona Trifan în echipa de la Unica Sport, vezi în continuare.

Credeam că voi face muzică, am colaborat chiar și cu Liviu Știrbu. Am înregistrat câteva piese, dar, din păcate, nu mai aveam bani ca să investesc în promovarea mea.

În momentul în care m-am căsătorit,  m-am lăsat de muzică. Aveam timp doar pentru soț și copil. Dar rolul unei femei casnice nu mi s-a potrivit. Mi-am dat seama că nu mă mai pot împăca cu viața sedentară. Aveam nevoie de aer, de comunicare, de un job.

Y35A5322

În căutările mele era cât pe ce să ajung back vocalista lui Adrian Ursu. El, probabil, nici nu mă mai ține minte.

Am mers la un casting, organizat de Adrian,  am făcut probe, am fost sunată, dar n-a fost să fie.

În acel moment am aflat de Unica Sport, dintr-un ziar. Se căutau instructori.

Galina m-a chemat la un antrenament. Dar, în acea zi nu mi-a fost dat să mă întâlnesc cu ea. Am încercat să fiu foarte sârguincioasă la sală, mă gândeam că cineva trebuie să fie cu ochii pe mine. Mă simțeam ca la o testare.

Evident, a doua zi m-am întâlnit cu Galina Tomaș, la o discuție. Aveam o febră musculară de nu mă puteam ține pe picioare, chiar dacă fusesem în trecut foarte sportivă. Din acel moment fac parte din marea echipă Unica Sport.

Y35A5354 ok Y35A5366

Cel de-al doilea copil l-am purtat în burtă, la antrenamente, până am născut.

Galina mi-a încredințat între timp și antrenamentele cu femeile însărcinate. Din moment ce așteptam și eu un bebeluș, eram într-un gând și într-un ritm cu viitoarele mămici care veneau să se antreneze. Am avut parte de o sarcină ușoară, fără dificultăți și o naștere la care am luat nota zece.

La 5 luni  de la naștere am revenit la serviciu. Eram așteptată de cele mai active mămici cu burtici la filiala Bio Shape.

Locație: Complexul Turistic ”Costești”

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. M.Kogălniceanu 93
tel.(373 22)23-23-35, 069441170

Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md

alte Articole interesante