Lenuța Burghilă – mulțumită, mândră și dornică să asalteze din nou scena

Chiar dacă la începutul proiectului „Şi vedetele slăbesc”, interpreta Lenuța Burghilă era sceptică și oarecum rezervată în ceea ce privea schimbarea radicală a imaginei ei, acum este mulțumită, ba chiar mândră de ea că a reușit să scape de kilogramele în plus și să recapete încrederea în sine. Cu o energie de invidiat a început să asalteze scena, venind cu noi proiecte și impresionând lumea din jur cu dorința ei de relansare în muzică.  

separator

Familia a fost impresionată de schimbare…

… da, foarte mult, mai ales fiica și feciorul mai mare…

O femeie frumoasă poate fi…

… invidiată, să i se pună mereu piedici și să i se închidă ușile, ca să nu poată străluci. De obicei, lumea crede că e bine să ai un suflet frumos, dar este minunat dacă există o armonie interioară și exterioară. O femeie frumoasă și deșteaptă va fi mereu la înălțime și va ieși la lumină asemeni unui fir de iarbă pe o stâncă, mai ales dacă știe să-și păstreze tinerețea, deși cred că ține și de genetic…

Cea mai urâtă experiență a fost…

… să-mi schimb în viață locul de trai de câteva zeci de ori… Să cunosc și să am alături, din nefericire, lași și trădători, săpători de gropi și mișei… care mi-au întors cu rău binele făcut!

În afară de muzică vă place…

… să gătesc gustos, să aranjez cu artă bucatele, să admir și să mă ocup de florile de cameră, să croșetez sau să-mi fac bijuterii hande made…

Ați dori să cântați pe scena…

… Palatului din București și Sala Kremlinului din Moskova.

Fericirea este…

… atunci când în fiecare dimineață te trezești și îți dai seama că viața continuă.

IMG_3201 IMG_3209 IMG_3235

Text: Snejana Ţugui
Style: Anna Artiuhova
Make-up, Hair: Polina Niculcea, Sofia Burlacu, Rodica Erhan
Foto: Ala Melnic

Beauty salon „Langeles”Adresa: or. Chişinău, str. Ştefan cel Mare 119
Telefon/fax: +373 22 210077
Mobil: +373 069478807
Email: salon@langeles.md
www.langeles.md
Hair Stilist: Sofia Burlacu
Make-up artist: Rodica Erhan
Zima Letto
Adresa: str. Cuza Voda 49/1, Chişinău
Tel: +373 22 664613
http://www.zimaletto.md/
MANGO
Adresa: Str.Arborilor 21,Chisinau, Moldova
Telefon: +373 22 603746
Web: www.mango.com
MiadoraRestaurantul „MiaDora”
Strada Hristo Botev 25 A,
+373-22-56-56-56,
+373-69022018
+373-67565656
info@miadora.md

#usideschise Mariana Mihăilă: decesul tatălui, detalii despre nuntă, căsătoria la 29 ani, cariera în muzică

Mariana Mihăilă își deschide sufletul, într-o ediție nouă #usideschise cu Aura. Este iubită și apreciată de public și muncește enorm pentru fiecare succes obținut. Și-a dorit mereu să devină interpretă, și i-a reușit să o facă, ba chiar și-a construit o carieră de succes. În plan personal, frumoasa vedetă este mama unui băiețel minunat, soția unui om care o adoră, fiica unei mame care îi respectă fiecare decizie și femeia mândră de ce a obținut.

“Când ai simțit că ești celebră?”, “Când ai simțit lipsa tatălui?”, “Când ai vrut să dai mâinile în jos?”, “De ce Dumnezeu este atât de important pentru tine?”, “Merită să îți expui viața privată?”, acestea sunt doar câteva întrebări la care interpreta a răspuns cu drag în această ediție de confesiuni!

#stilunic – Ion Juglea:”Eu acasă am fost copilul alintat și răsfățat!”

Primul invitat bărbat din acest sezon #stilunic este actorul Ion Juglea. A venit cu drag la emisiune, ba chiar s-a lăsat prvocat de Nicoleta fără a riposta deloc. Pregătiți să criticăm, atunci când a ajuns la filmari am înțeles că acest bărbat chiar are stil și știe foarte bine să asorteze cu gust fiecare detaliu vestimentar.
Nu dă bani mulți pe haine, a fost alintatul familiei, își adoră nepoții, dar și alte detalii neștiute despre el ve-ți afla azi în această ediție.
Vizionare plăcută și noi așteptăm ideile voastre de provocări pentru invitații noștri!


*Partenerul emisiunii – Oasis
Nicoleta Adam pe Instagram
Ion Juglea pe Instagram

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

La 22 de săptămâni – se gândesc deja la un nume de fetiţă!
Articolul anterior
Adrian Ursu: „Această primăvară o întâmpin cu iubire”
Articolul următor