Lilia și Eugeniu Dediu – primul interviu video în cuplu! Află ce nume i-au ales bebelușului

Lilia și Eugeniu Dediu vor deveni în curând părinți.  Cei doi sunt împreună de șase ani și jumătate, iar de 8 luni sunt căsătoriți. Ea este fondatoarea celui mai mare proiect destinat femeilor – ”Women’s Summit Moldova”, iar el – un cunoscut expert în Marketing și Vânzări și ex-managerul Comedy Zebra Show. Unica.md i-a provocat la primul lor interviu video în care vorbesc despre începutul poveștii lor de dragoste, despre căsnicia lor, dar și cum se pregătesc de venirea pe lume a bebelușului.

separator

 

dediuok

le-15

pregnancy-72

pregnancy-14

pregnancy-43pregnancy-54
pregnancy-56pregnancy-62

  • Foto: Alex Iordache
  • Locația: BERD’S Design Hotel

#usideschise cu Igor Cuciuc: critica colegilor, istoria piesei 99 de cumătri, diaspora, onorariile

Pe invitatul nostru de astăzi l-am așteptat foarte mult să fie protagonistul emisiunii #usideschise. Este în lista de top a celor mai invitați artiști de muzică populară la evenimente, iubit de public și criticat de colegi. Cine este Igor Cuciuc și cum i-a fost parcursul muzical, aflați în interviul de astăzi!

#usideschise cu Ileana Rusu: succesul cărții, bărbații din viața ei, regretele și relația cu fiul

O jurnalistă care știe foarte bine să-și exprime stările pe foie. Este femeia care îi place să trăască viața la intensitate maximă. În ultimii ani, Ileana Rusu a reușit să scrie o carte despre căsătoria cu un deținut, care are un succes enorm, să pornească o nouă emisune și să-și schimbe radical percepția de viață.Te invităm la o ediție plină de intimități și dezvăluiri!

#stilunic cu Natalia Duminică:”De la 500 euro, cam așa costă cea mai simplă rochie”!

Pe Natalia Duminică am tot invitat-o la emisiune, dar cu greu ne reușea să o prindem în țară. Este foarte des plecată prin turnee, unde este apreciată pentru prestațiile sale. S-a lăsat ușor provocată de Nicoleta și nu a refuzat nicio ținută propusă de această.
Noi vă promitem să o descoperiți pe Natalia la noua ediție #stilunic.

Partenerii noștri
Author Uriage
Facebook: https://www.facebook.com/Uriage-Moldova-1393490537580200/?fref=ts
Pe ce cheltuie banii moldovenii?
Articolul anterior
Doi tineri cu sindromul Down au reușit să-și întemeieze o familie fericită! Află-le povestea
Articolul următor