#mamasita: Dina Zaiaț –“Știu cum se cresc copii, în special adolescenții, doar cei care nu au copii”

#mamasita: Dina Zaiaț –“Știu cum se cresc copii, în speciCreator de conținut, producător, expertă în a coace pâine cu maia – sunt doar câteva titluri cum putem descrie invitata noastră de astăzi. Noi însă am ales să vorbim cu Dina Zaiaț despre cum este să educi doi adolescenți, despre rolul ei ca mamă. Despre generația zilei de astăzi, curajoși și interesanți, sistemul educațional de acasă, frici – despre tot ce înseamnă să crești un adolescent am vorbit cu aceasta. Ai și tu adolescenți acasă? Scire-ne ce ai învățat de la ea.

#usideschise cu Nicoleta Adam: despre copilăria fără tata, relația cu bărbații și de ce trebuie să demonstreze că are și creier

Prezentatoare emisiunii #stil unic de pe unica.md a fost invitata Aurei la noua ediție #usideschise. Este printre cele care foarte rar oferă interviuri și deseori este privită ca un copilaș mic fără prea multă experiență. De-a lungul carierei a fost pusă deseori în situația să demonstreze că mai are și creier, nu este doar frumoasă. Muncitoare de felul ei, a tot fost pusă la diverse încercercări și mulți cred despre ea că vine din o familie unde a trăit doar în puf. Dar totuși, cine este Nicoleta Adam, cum i-a reușit să se manifeste deși a rămas fără tata la doar 8 ani și de ce încă nu se vede măritată – aflați în această ediție!

CONCURS la #stilunic:”Te poți alege cu un certificat de 1000 lei”!

Salutare la o ediție mai specială #stilunic. Pentru că astăzi avem o noutate fenomenala pentru voi: Unica.md și Centrul Comercial Unic a decis să pună la cale un CONCURS.

Regulile sunt foarte simple:👇👇👇

1. Răspunde în comentarii:”Ce cumpărături faci deobicei la UNIC?”

2. Like pagina de Facebook UNIC Centru Comercial – https://www.facebook.com/UNIC.mmd

3. Like pagina de Instagram: www.instagram.com/unic.md

4. Like Unica.md – https://www.instagram.com/revistaunica.md/

Vom anunța câștigătorul pe data de 06 octombrie!💞

#stilunic cu Cătălin Lungu:”Îmi zic oamenii că ar vrea să aibă încrederea mea, să se îmbrace ca mine”

Cătălin Lungu, alias Zero Doi este invitatul de astăzi al emisiunii #stilunic. Deși nu este un amator al shoppingului, a acceptat invitația Nicoletei Adam de a fi prezent la emisiune și a încerca câteva stiluri de ținute. Și dacă tot l-am prins la UNIC, i-am dat și câteva provocări să încerce. Cum s-a descurcat și cât de deschis a fost – vedeți în ediția de astăzi #stilunic!

Femeie condamnată la 45 de ani de închisoare pentru postări pe reţelele sociale, în Arabia Saudită
Articolul anterior
Funeraliile lui Mihail Gorbaciov vor avea loc sâmbătă. Unde va fi înmormântat ultimul lider sovietic
Articolul următor