#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Radu Marian spune că nu a avut noroc să intre în politică… |#PODCASTic 04

Venit în politică cu dorința de a face o schimbare, Radu Marian este cel care stă la discuții cu Dragoș Munteanu la această ediție de PODCASTic. Crede cu tărie în viziunile sale și vrea ca imaginea “omului din politică” să se schimbe în viziunea oamenilor.


Vrea să rămână în politică? Care sunt noile proiecte ce vor fi lansate? Ce scop are la final de mandat?
Află cum funcționează mintea unui tânăr, promotor al ideilor noi, astăzi, la #PODCASTic.

#usideschise Ricu Vodă: tatăl biologic, ura față de femei și dorința de a nu fi recunoscut

Unul dintre cei mai așteptați invitați ai emisiunii: omul care vrea să vorbească cât mai puțin în mediul public, Ricu Vodă!

A refuzat constant orice invitație de a-și dezvălui detalii din viața sa, ba chiar la evenimente roagă să nu i se afișeze numele. A acceptat să stea la dicuții cu Aura. Un interviu unic despre descoperirea dragostei adevărate, ce înseamnă fericirea, cu ce se ocupă azi și de ce a ales liniștea.


Despre cum a reușit Ricu să-și găsească echilibrul, afli azi la #usideschise.

#stilunic – Aura:”Îmi place foarte mult ținuta, nuștiu ce va spune lumea, dar mie îmi place”

Mama lui Lori și Bety, intrerpretă, prezentatoare și o femeie frumoasă – cu Aura am decis să dăm startul noului sezon STIL UNIC. O ediție în care cea care va fi transformată de Nicoleta este intrpreta, pentru că la ediția de data trecută fetele a fost vedetele.

Cine o îmbracă la emisiuni? Cum își alege stilul? Ce notă a primit de la Nicoleta la ținuta în care a venit la filmari? Sunt doar câteva din surprizele care vă așteaptă la această ediție. Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive. Vizionare plăcută!

*Partenerul emisiunii – Oasis 

Nicoleta Adam pe Instagram    

Aura pe Instagram

Deficitul bugetar al Rusiei a ajuns la 44 de miliarde de dolari în primele patru luni ale anului
Articolul anterior
Cum arată prăjiturile pentru care a fost amendată o cofetară rusă: ”Voi continua să fac torturi cu mesaje antirăzboi, chiar dacă risc închisoarea”
Articolul următor