#mamasita

Două camere de joacă cu activități interactive, jucării, cărți și televizoare, amenajate la Spitalul pentru Copii nr. 1 din Capitală

Micii pacienți ai Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din Capitală vor putea, de acum încolo, să se deconecteze de la rutina din salon și să-și găsească o ocupație utilă și relaxantă în timpul de așteptare a procedurilor de tratament.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil şi jucărie pentru copii

Pentru copiii internați în secțiile nr. 3 și nr. 5 au fost amenajate două camere de joacă utilate cu pardoseală specială, mobilier, jocuri interactive, jucării, cărți și două televizoare, anunță Primăria Chișinău.

Astfel, în timpul dintre tratamentele din spital, copiiii vor putea petrece timpul într-un mediu prietenos și distractiv, așa încât perioada de spitalizare să nu-i priveze de jocurile ce îi oferă oricărui copil siguranţă și îi creează confort psihologic.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil, jucărie şi text
Ar putea fi o imagine cu jucărie şi text
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, copil şi jucărie pentru copii
Ar putea fi o imagine cu 15 persoane, jucărie, trambulină, masă şi text
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, copil, persoane zâmbind şi spital

Cum arăta Delia în copilărie. Artista a făcut publice fotografii rare cu ea și sora ei

Delia, acum în vârstă de 41 de ani, a muncit din greu pentru a avea o carieră de succes, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Cu toate acestea, artista nu uită de unde a plecat și, cu nostalgie, a făcut publice pe rețele de socializare mai multe fotografii din copilărie. 

În imagini, artista apare alături de sora ei Oana Matache, în vârstă de 31 de ani, și de mama lor, Gina Matache. Într-una din fotografii, Delia purta un sutien de costum de baie roșu și o pereche de pantaloni scurți albi, cu dungi multicolore. Aceasta zâmbea în timp ce stătea cuminte pentru poză împreună cu familia ei. 

Artista a postat imaginile cu ocazia Zile Copilului, iar fanii săi au reacționat imediat la fotografiile rare din perioada când vedeta lor preferată era doar un copil.

Delia Matache și sora ei au fost în centrul atenției în ultimele luni după ce Oana a decis să divorțeze de soțul ei și să încheie o căsnicie de aproape șase ani. Sora artistei și-a confirmat rapid noua relație, însă scandalul a început atunci când mama celor două nu a fost de acord cu povestea de dragoste dintre Oana și actualul ei iubit, Radu Siffredi.

În tabloide s-a discutat mult acest subiect, spunându-se chiar că cele două surori nu-și mai vorbesc și că a început un întreg război în familia Matache. Cu toate acestea, Delia a postat mai multe imagini cu ea și cu sora ei pe rețelele de socializare.

Imaginile publicate de cântăreață o arată pe Oana Matache, îmbrăcată într-o ținută formată dintr-un corset colorat și pantaloni din denim largi, având două codițe împletite și un machiaj strălucitor. Cele două surori, împreună cu gașca loc, s-au oprit într-o benzinărie, unde au făcut mai multe fotografii și filmări. Având în vedere că partenerul actual al Oanei a fost alături de ei, Delia este de acord cu povestea de dragoste dintre ea și sora ei și se înțelege bine cu tânărul creator de conținut.

sursa: www.profm.ro

Cât de bine cântă Gina Pistol. Imagini virale de la nunta ei când cântă o melodie! Invitații au fost surprinși

Gina Pistol și-a impresionat invitații de la nuntă cu vocea ea. Imaginile sunt virale în mediul online.

Gina Pistol a impresionat la nunta sa când Damian Drăghici i-a dat microfonul și a pus-o să cânte. Prezentatoarea chiar are voce și ar putea avea cu ușurință o carieră în muzică dacă și-ar dori.

Gina Pistol are ureche muzicală, ea a interpretat o melodie celebră din lăutăria românească, iar invitații au fost plăcut impresionați. Momentul artistic de la nunta Ginei a ajuns viral pe Tik Tok, iar fanii s-au mirat.

„Cine se gândea că Gina poate cânta așa?”, sunt cuvintele care însoțesc videoclipul postat.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit într-un cadru de poveste pe 27 mai. Cei doi au avut invitați la nuntă colegi de breaslă, artiști și oameni din televiziune, familia și prietenii apropiați. Cei doi au fost apreciați pentru naturalețea și relaxarea de care au dat dovadă la nunta celor. Petrecerea s-a ținut până în zori. Video:

sursa