O mai ţii minte pe femeia care a slăbit 71 kg? Vezi cât a pus pe ea!

Acum un an cântărea 130 de kg. Până n-a făcut cunoștință cu instructorul Stela Croitor, de la Filiala Unica ”Bio-Body”, care a slăbit-o cu 71 de kg

separator

Vladicescu Oxana (1) Vladicescu prel

Au trecut 4 luni de când a înregistrat acest record. Şi nu a pus pe ea niciun gram. După ce a obținut aceste rezultate, între instructor și Miss Unica Sport s-a legat o prietenie de durată.

fdfds (1ff)ok

Stela despre Oxana: „După ce a slăbit atâtea kilograme, Oxana a devenit mai feminină. A început să se intereseze de ultimele tendinţe ale modei, astfel şi-a schimbat total garderoba şi accesoriile. Având o siluetă modelată, acum îşi poate îndeplini orice vis vestimentar.

Moll (1) Moll (2)ok Moll (3)

Perioada de menţinere de obicei este cea mai grea, de regulă durează cel puţin 6 luni. Având o personalitate foarte puternică,  pentru ea această perioadă nu este tocmai dificilă.
Continuă să se alimenteze corect, să ţină o dată în săptămână zi de detoxifiere şi frecventează cu regularitate antrenamentele la Unica Sport.”

2323

Oxana despre instructor: Este foarte important ajutorul instructorului în acest proces . După 4 luni de proiect, n-am adăugat niciun kilogram. Mă bucur enorm că am ajuns să am silueta mult visată cu ajutorul Unica Sport.

Moll (14) Moll (15)

Dacă nu te alimentezi corect , revii repede la kilogramele inițiale. Eu, însă, mă consult de fiecare dată cu Stela, ca nu cumva să adaug în greutate. Acum fac sport pentru a mă menţine şi pentru a crește în masă musculară.

Moll (4) Moll (5) Moll (6)

Regimul alimentar este foarte important pentru mine. Secretul e 70% alimentaţie,10% masajul şi 20% sportul!

Moll (10)
 
Moll (7) Moll (8) Moll (9)

În prezent, am 59 kg şi mă simt foarte bine, pot să-mi procur haine noi fără niciun stres şi sunt mândră că am ajuns la acest rezultat frumos.

Moll (11)ok ok ok Moll (12)ok

Coordonator proiect: Victoria Sănduță
Stilist: Dana Cuzmiciov
Foto: Image Studio

Image Studio 3Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md
KOTON
Str. Arborilor 21, CC Shopping MallDova, etajul 2
Telefon: (022) 60 32 94
E-mail: office@fastfashion.md
Web: www.koton.com.tr

Igor Cuciuc, chemat la ”razborci”! O farsă criminală!!!
Articolul anterior
Cum cresc spaghete în copaci. Prima păcăleală de 1 Aprilie din istoria televiziunii!
Articolul următor
Alte articole interesante