Olga Mursa: ”Trăiește clipa și n-o risipi!”

IMG_3974 (Copy)Nume: Mursa
Prenume: Olga
Vârsta: 22 ani
Zodia: Leu
Ocupație: Studentă
Pasiuni: literatura (arta poetică), muzica și sportul.

Iubesc primăvara… mai cu seamă luna mai care are un farmec aparte, prin faptul că natura are o prospețime nemaipomenită, prin aroma salcâmilor înfloriți, a bujorilor și a tuturor divinităților care-mi purifică sufletul. Ador ploile din luna mai, ador plimbările în natură, care fac să mă simt atât de bine, mai cu seamă când e aparatul de fotografiat cu mine.

 

IMG_4008 (Copy) IMG_4013 (Copy)
IMG_4026 (Copy)

Sărbătorile Pascale, sunt un prilej de bucurie, care mă duc cu gândul că trebuie să iubesc viața, precum m-a învățat Dumnezeu, să fac bine aproapelui meu, să știu să iert, că-i omenește și să apreciez pe cel ce mă iubește!

IMG_4060 (Copy) IMG_4091 (Copy)
IMG_40601 (Copy)

Pasiunea pentru poezie a venit la vârsta de 9 ani. Pentru mine poezia e o trăire adâncă a sufletului, astfel  exprimându-mi stările și trăirile în mod direct. Poeții mei preferați sunt Lucian Blaga, Mihai Eminescu și Nicolae Dabija.

IMG_4139 (Copy) IMG_4147 (Copy)
IMG_4156 (Copy) IMG_4190 (Copy)

Trecutului ar trebui să-i arăti că ți-a păsat de evenimentele din viața ta. Prezentului – să-i demonstrezi că evoluiezi, astfel încât să faci cunostință cu autodezvoltarea. Iar viitorul să-l privești ca pe o sursă de autocunoaștere, care te va sprijini mult, în luarea unor decizii,care te va face să-ți urmezi instinctul…

Coordonator proiect: Valentina Țirigan
Style: Anna Artiuhova
Make-up, Hair: Polina Niculcea
Foto: Ala Melnic

Igor Cuciuc:“Nicolae Botgros mi-a jucat soţia toată noaptea” (video)
Articolul anterior
Dezvoltă elasticitatea muşchilor!
Articolul următor
Alte articole interesante