Nu trebuie să ai calități deosebite să le reușești pe toate!

“Cred că este un clişeu că o femeie trebuie neapărat să fie casnică, pentru a se simţi cu adevărat împlinită. Dacă stai la cratiţă, nu înseamnă că renunţi la orice fel de preocupare intelectuală, doar dacă nu cumva tu îţi doreşti acest lucru. O femeie deşteaptă, cultă poate rămâne la fel, chiar dacă stă mai mult prin bucătărie, atât timp cât nu uită să-şi cultive intelectul.

Nu trebuie să ai calităţi deosebite, ca să reuşeşti să îmbini munca şi rolul de soţie şi mamă.

Am făcut compromisuri în favoarea familiei mele, renunţând pentru o perioadă la meseria de inginer – constructor  în Direcţia Generală pentru administrarea clădirilor guvernului. Am ales să petrec mai mult timp cu cei dragi și să îmi găsesc o altă ocupație pe placul sufletului meu. Astfel, într-o zi de iarnă, când ningea mărunt a apărut  pasiunea și dorința de a realiza lucruri frumoase… așa am ajuns să tricotez. Am început de la lucruri mărunte, încetul cu încetul ajungând să creez chiar și genți. Nu știu cum e la alte persoane, dar pe mine m-a ajutat enorm în aceste începuturi soțul, care e stâlpul meu de sprijin în afacerea dată – fapt pentru care îl divinizez.”
Stilist:

Anna Artiuhova

Make-up Artist:

Daniela Cosniceanu

Foto:

Ala Melnic

 

Maltezul care a adus schimbările în viața avocatei Inga Mifsud Wismayer

În această ediție ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe avocata, care de aproape 4 ani trăiește o căsnicie de poveste cu maltezul Claude. Împreună cu Claude au jucat o nuntă malteză. Acest eveniment până în prezent îi trezește amintiri frumoase. Avocata trăiește pe două țări, dar este determinată să-și croiască un viitor, inclusiv profesional, în Malta.

#usideschise cu Igor Belei: despre caritatea în Moldova, excesul de binefacere în orfelinate, voluntariat

Invitatul acestei ediții #usideschise este unul special, deoarece duce o misiune importanta în spate – este directorul Misiunii Sociale Diaconia, Igor Belei.

În această ediție vă propunem să-l cunoașteti pe cel din spatele a sute de acte de caritate care ajută zeci de oameni să ducă o viață mai bună!

#usideschise cu astrolog și somelier: ce vă așteaptă în 2023 și cum servim corect alcoolul pe masa de sărbătoare

În aceasă ediție specială, la trecerea între ani, ne-am gândit că cea mai bună decizie ar fi să venim cu doi invitați speciali și care au ce povesti. Astrologul și numerologul Tanya Toho Paduraru va povesti ce vă așteaptă în 2023, iar somelierul Veaceslav Dogari vă oferă sfaturi despre cum putem combina corect vinurile la masa de sărbătoare!

Iar echipa de producție vă mulțumește tuturor că ne-ați fost alături, ați comentat, privit și admirat lucrul nostru. Vă mulțumim și vă promitem în 2023 să devenim și mai buni!

Cum posteşte familia lui Andrei Porubin!
Articolul anterior
Mama este viaţă!
Articolul următor