Mama este viaţă!

“Mama este izvorul tuturor începuturilor, mama este viaţă. Asta doresc să îi transmit şi fiicei mele, care peste ani va fi şi ea dătătoare de viaţă.

 

Avem o relaţie bună, suntem două prietene. Ştiu că legătura dintre mamă şi fiica adolescentă este una foarte importantă. Mamele sunt cele care le pot ajuta pe fete să crească inteligente şi să le cultive respectul de sine. Prietenia este bună atunci când este trăita corect. Prefer să nu fiu prea iscoditoare şi să aflu secretele ei fără voie, aştept până se simte ea pregatită să mi le divulge. În rest, facem tot ce fac de regulă toate mamele şi fiicele lor: mergem la shopping, ne sfătuim şi ne ajutăm reciproc. Ea este manechinul care pozează cel mai frumos pentru creaţiile mele!”

 
Stilist:

Anna Artiuhova

Make-up Artist:

Daniela Cosniceanu

Foto:

Ala Melnic

 

Maltezul care a adus schimbările în viața avocatei Inga Mifsud Wismayer

În această ediție ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe avocata, care de aproape 4 ani trăiește o căsnicie de poveste cu maltezul Claude. Împreună cu Claude au jucat o nuntă malteză. Acest eveniment până în prezent îi trezește amintiri frumoase. Avocata trăiește pe două țări, dar este determinată să-și croiască un viitor, inclusiv profesional, în Malta.

#usideschise cu Igor Belei: despre caritatea în Moldova, excesul de binefacere în orfelinate, voluntariat

Invitatul acestei ediții #usideschise este unul special, deoarece duce o misiune importanta în spate – este directorul Misiunii Sociale Diaconia, Igor Belei.

În această ediție vă propunem să-l cunoașteti pe cel din spatele a sute de acte de caritate care ajută zeci de oameni să ducă o viață mai bună!

#usideschise cu astrolog și somelier: ce vă așteaptă în 2023 și cum servim corect alcoolul pe masa de sărbătoare

În aceasă ediție specială, la trecerea între ani, ne-am gândit că cea mai bună decizie ar fi să venim cu doi invitați speciali și care au ce povesti. Astrologul și numerologul Tanya Toho Paduraru va povesti ce vă așteaptă în 2023, iar somelierul Veaceslav Dogari vă oferă sfaturi despre cum putem combina corect vinurile la masa de sărbătoare!

Iar echipa de producție vă mulțumește tuturor că ne-ați fost alături, ați comentat, privit și admirat lucrul nostru. Vă mulțumim și vă promitem în 2023 să devenim și mai buni!

Nu trebuie să ai calități deosebite să le reușești pe toate!
Articolul anterior
Surprizele mici şi dese – cheia marilor succese!
Articolul următor