Surprizele mici şi dese – cheia marilor succese!

“Grija şi afecţiunea sunt caracteristice femeii, ea fiind responsabilă, oarecum, pentru armonia dintr-o relaţie!

Femeia trebuie să aiba grijă, ca în cuplu să nu apară monotonia, obişnuinţa sau plictiseala. Chiar dacă ştii că te iubeşte, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai ţii cont de felul, în care l-ai cucerit. Surprizele şi cadourile trebuie să fie la ordinea zilei, pentru că aceste gesturi sunt cel mai bun mod de a întreţine vie flacăra iubirii. Aş putea spune că surprizele mici şi dese sunt cheia marilor succese. Pentru soţul meu, chiar şi această şedinţă foto va fi o surpiză!

Feminitatea joacă un rol important în intensitatea sentimentelor dintr-un cuplu. Fiecare femeie are acea sclipire, care o face diferită de toată lumea. Eu încerc să îmi păstrez feminitatea prin naturaleţe, fiind în acelaşi timp, atentă la imaginea mea. O femeie senzuală nu este doar una îngrijită şi cochetă, ci şi are o fire veselă, spontană şi carismatică.”

 
Stilist:

Anna Artiuhova

Make-up Artist:

Daniela Cosniceanu

Foto:

Ala Melnic

 

Maltezul care a adus schimbările în viața avocatei Inga Mifsud Wismayer

În această ediție ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe avocata, care de aproape 4 ani trăiește o căsnicie de poveste cu maltezul Claude. Împreună cu Claude au jucat o nuntă malteză. Acest eveniment până în prezent îi trezește amintiri frumoase. Avocata trăiește pe două țări, dar este determinată să-și croiască un viitor, inclusiv profesional, în Malta.

#usideschise cu Igor Belei: despre caritatea în Moldova, excesul de binefacere în orfelinate, voluntariat

Invitatul acestei ediții #usideschise este unul special, deoarece duce o misiune importanta în spate – este directorul Misiunii Sociale Diaconia, Igor Belei.

În această ediție vă propunem să-l cunoașteti pe cel din spatele a sute de acte de caritate care ajută zeci de oameni să ducă o viață mai bună!

#usideschise cu astrolog și somelier: ce vă așteaptă în 2023 și cum servim corect alcoolul pe masa de sărbătoare

În aceasă ediție specială, la trecerea între ani, ne-am gândit că cea mai bună decizie ar fi să venim cu doi invitați speciali și care au ce povesti. Astrologul și numerologul Tanya Toho Paduraru va povesti ce vă așteaptă în 2023, iar somelierul Veaceslav Dogari vă oferă sfaturi despre cum putem combina corect vinurile la masa de sărbătoare!

Iar echipa de producție vă mulțumește tuturor că ne-ați fost alături, ați comentat, privit și admirat lucrul nostru. Vă mulțumim și vă promitem în 2023 să devenim și mai buni!

Mama este viaţă!
Articolul anterior
Serile romantice sunt sarea şi piperul într-o relaţie!
Articolul următor