Serile romantice sunt sarea şi piperul într-o relaţie!

“Romantismul  este modelul suprem de feminitate, senzualitate şi atracţie. Femeia este cea care cucereşte lumi, provoacă războaie şi frânge inimi. O adevărată femeie trebuie să fie naturală, senzuală, romantică şi misterioasă, în acelaşi timp.

Unei femei senzuale nu trebuie să-i lipsească accesoriile, care adaugă personalitate. Printre acestea se numără: poşetele – într-un număr nelimitat, pentru că ele sunt mai importante decât bijuteriile, rujul roşu pentru seri romantice, lenjeria sexy  – care nu este un moft, ci un respect faţă de sine şi rochiile – mai ales celebra şi seducătaorea rochie neagră, potrivita pentru petreceri, întâlniri de afaceri sau interviuri.

Dacă o femeie are senzualitatea cultivată este loc şi pentru nenumărate seri romantice, acestea fiind sarea şi piperul într-o relaţie. Ele alungă monotonia şi obişnuinţa din cuplu.

Fiecare persoană, indiferent de faptul că este bărbat sau femeie, are nevoie de o dovadă de iubire. Fie că este vorba despre o floare, o plimbare romantică sau despre un cadou primit fără nicio ocazie. Cred că romantismul durează atâta timp cât este vie flacăra iubirii, iar noi suntem datori să o întreținem cu mici gesturi romantice.”

 
Stilist:

Anna Artiuhova

Make-up Artist:

Daniela Cosniceanu

Foto:

Ala Melnic

 

Surprizele mici şi dese – cheia marilor succese!
Articolul anterior
Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!
Articolul următor
Alte articole interesante