Serile romantice sunt sarea şi piperul într-o relaţie!

“Romantismul  este modelul suprem de feminitate, senzualitate şi atracţie. Femeia este cea care cucereşte lumi, provoacă războaie şi frânge inimi. O adevărată femeie trebuie să fie naturală, senzuală, romantică şi misterioasă, în acelaşi timp.

Unei femei senzuale nu trebuie să-i lipsească accesoriile, care adaugă personalitate. Printre acestea se numără: poşetele – într-un număr nelimitat, pentru că ele sunt mai importante decât bijuteriile, rujul roşu pentru seri romantice, lenjeria sexy  – care nu este un moft, ci un respect faţă de sine şi rochiile – mai ales celebra şi seducătaorea rochie neagră, potrivita pentru petreceri, întâlniri de afaceri sau interviuri.

Dacă o femeie are senzualitatea cultivată este loc şi pentru nenumărate seri romantice, acestea fiind sarea şi piperul într-o relaţie. Ele alungă monotonia şi obişnuinţa din cuplu.

Fiecare persoană, indiferent de faptul că este bărbat sau femeie, are nevoie de o dovadă de iubire. Fie că este vorba despre o floare, o plimbare romantică sau despre un cadou primit fără nicio ocazie. Cred că romantismul durează atâta timp cât este vie flacăra iubirii, iar noi suntem datori să o întreținem cu mici gesturi romantice.”

 
Stilist:

Anna Artiuhova

Make-up Artist:

Daniela Cosniceanu

Foto:

Ala Melnic

 

Maltezul care a adus schimbările în viața avocatei Inga Mifsud Wismayer

În această ediție ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe avocata, care de aproape 4 ani trăiește o căsnicie de poveste cu maltezul Claude. Împreună cu Claude au jucat o nuntă malteză. Acest eveniment până în prezent îi trezește amintiri frumoase. Avocata trăiește pe două țări, dar este determinată să-și croiască un viitor, inclusiv profesional, în Malta.

#usideschise cu Igor Belei: despre caritatea în Moldova, excesul de binefacere în orfelinate, voluntariat

Invitatul acestei ediții #usideschise este unul special, deoarece duce o misiune importanta în spate – este directorul Misiunii Sociale Diaconia, Igor Belei.

În această ediție vă propunem să-l cunoașteti pe cel din spatele a sute de acte de caritate care ajută zeci de oameni să ducă o viață mai bună!

#usideschise cu astrolog și somelier: ce vă așteaptă în 2023 și cum servim corect alcoolul pe masa de sărbătoare

În aceasă ediție specială, la trecerea între ani, ne-am gândit că cea mai bună decizie ar fi să venim cu doi invitați speciali și care au ce povesti. Astrologul și numerologul Tanya Toho Paduraru va povesti ce vă așteaptă în 2023, iar somelierul Veaceslav Dogari vă oferă sfaturi despre cum putem combina corect vinurile la masa de sărbătoare!

Iar echipa de producție vă mulțumește tuturor că ne-ați fost alături, ați comentat, privit și admirat lucrul nostru. Vă mulțumim și vă promitem în 2023 să devenim și mai buni!

Surprizele mici şi dese – cheia marilor succese!
Articolul anterior
Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!
Articolul următor