S-a pregătit timp de două săptămâni pentru a o cere în căsătorie. Vezi povestea unui cuplu frumos și deosebit

Timp de două săptămâni și-a pregătit minuțios cererea în căsătorie, iar când a ajuns la momentul cu pricina, chelnerița nu-i lăsa în pace să-și spună povestea de dragoste. Află mai multe secrete din viața unui cuplu frumos și deosebit – Veronica și Victor Arpintin

separator
.

Veronica Arpintin este fondatoarea Asociaţiei Femeilor de Afaceri și conduce o echipă a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru susținerea micului business în Republica Moldova. Dar pe lângă aceste activități, mai conduce Comunitatea Femeilor Ucrainene din Republica Moldova. Victor Arpintin este inginer de profesie și om de afaceri.

Dar fără prea multe cuvinte în plus, vă lăsăm să admirați un interviu de suflet cu acești doi oameni deosebiți.

Mulțimim parteneriului nostru Equilibra, un brand italian de produse cosmetice de înaltă calitate pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi:  aloe, shea, argan și produse dermo-cosmetice din perle monodoza. Inclusiv oferă și  suplimente alimentare funcționale pentru sănătate şi bunăstare.

Această companie este lider pe piața din Italia și nu doar, în prezent Equilibra este apreciată în 23 de țări ale lumii: Brazilia, SUA, Japonia, India, Turcia, Ucraina, Polonia, Libia etc.

1-6

Produsele Equilibra se găsesc în Farmacia Familiei, iar la procurarea unui produs, primești o reducere de 30% la al doilea produs ales.

Partenerii noștri
Author Equilibra
Facebook: https://www.facebook.com/Equilibra.Moldova/timeline
Ungaria oferă burse de studii pentru tinerii din Moldova. Vezi data limită de înregistrare la concurs!
Articolul anterior
Adio, kilograme în plus! Reţeta care te va face să slăbeşti uimitor!
Articolul următor
Alte articole interesante