Stela Solomon, instructor Unica Sport: “Nimeni n-o crede că are fiică de 21 de ani!

Sportul i-a schimbat viața și a motivat-o să meargă înainte. Stela Solomon este femeia care și-a transformat pasiunea în profesie, devenind instructor Unica Sport.

separator
Y35A5159

Totul a început acum 13 ani, după a doua naștere. La nașterea celui de-al doilea copil, aveam peste 76 de kilograme, o cifră pe care nu o văzusem niciodată până atunci pe cântar. Am rămas îngrozită de kilogramele pe care le-am adăugat, iar asta m-a motivat să fac o schimbare.

Soțul îmi spunea că îi place de mine așa cum sunt. Chiar dacă sufletul pereche nu îmi reproșa nimic, pentru mine conta ca să mă simt bine în propria piele și vroiam  să ajung  la kilogramele de dinaintea sarcinii cu orice preț. După ce a văzut schimbarea, soțul a devenit și mai gelos.

Y35A5193

Am venit la Unica Sport pentru a slăbi. În primele 3 luni nu am slăbit niciun kilogram pentru că nu mă alimentam corect. În următoarele 6 luni, datorită alimentației raționale și a exercițiilor fizice, am dat jos 22 de kilograme, ajungând la 54.

Pasiunea pentru sport s-a transformat în profesie. Iar în scurt timp, am devenit instructor la Unica Sport.

Sunt mamă a doi copii. Am o fiică, Cristina, de 21 de ani și un băiat, Vadim, de 13 ani. Mă bucur de o familie împlinită și un job care îmi aduce satisfacție și mă menține în formă.

Y35A5212

Povestea Alionei Trifan o poți citi aici.

Locație: Complexul Turistic ”Costești”

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. M.Kogălniceanu 93
tel.(373 22)23-23-35, 069441170

Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md

Cristian Cebotari. Omul care nu se rușinează să ceară de la DUMNEZEU bani |#podcastunic 03

Să vorbești deschis despre religie este încă dificil la noi în țară:”și de multe ori anume fragmentele în care abordăm cu soția această temă sunt tăiate din interviuri”, ne spunea la interviu Cristian Cebotari.

La 25 de ani a reușit ceea ce mulți nu o fac nici la 40. Dar nici nu critică pe alții pentru faptul că nu se avântă în responsabilități mari fiind atât de tineri. Tată de 3 copii, soț, bărbat și un om care își știe cu exactitate pașii care îi are de făcut în următorii ani. Vorbim azi despre rețele sociale, religie, viață de familie.

Dă play și ascultă această discuție!

#usideschise cu Sasha Lopez: drumul către succes, invesțiile făcute, familia și libertate

Artistul a cărei piese intră mereu în topuri, Sasha Lopez vorbește cu Aura despre drumul către succes, tentativele de a se face auzit și renașterea spirituală.

Hiturile sale se aud la toate party-urile de peste tot în lume, a stat departe de paginile tabloidelor și s-a remarcat prin muzica care o face. În aceasta discuție am descoperit un amestec perfect de timiditate, vulnerabilitate și modestie. Nu îi este frică să-și încerce norocul în a face investiții în domeniul construcțiilor, ne spune că nu vrea să se lege de un loc și își canalizează energia spre muzică și familie.

Azi la #usideschise stăm la povestit cu Sasha Lopez.

#usideschise cu Nicoleta Nucă: plecarea din GLOBAL, viitoarea nuntă, concurență, piața muzicală

Și-a început timid și hotărât drumul spre destinul ei, și a ajuns să fie cea mai pe val artistă: Nicoleta Nucă îi dezvăluie Aurei povestea ei. Ne-am convins că dincolo de succes, Nicoleta este o femeie fragilă, sinceră, emotivă, introvertă și dornică de a face în continuare muzica care o dorește sufletul ei.
Vezi istoria Nicoletei, povestită cu sinceritate astăzi la #usideschise.

Un desert pentru sportivi și oamenii activi! Cremă de banane!
Articolul anterior
4 vedete care au un bust foarte sexy. Află cum îl îngrijesc zilnic!
Articolul următor