#stilunic – Aura:”Îmi place foarte mult ținuta, nuștiu ce va spune lumea, dar mie îmi place”

Mama lui Lori și Bety, intrerpretă, prezentatoare și o femeie frumoasă – cu Aura am decis să dăm startul noului sezon STIL UNIC. O ediție în care cea care va fi transformată de Nicoleta este intrpreta, pentru că la ediția de data trecută fetele a fost vedetele.

Cine o îmbracă la emisiuni? Cum își alege stilul? Ce notă a primit de la Nicoleta la ținuta în care a venit la filmari? Sunt doar câteva din surprizele care vă așteaptă la această ediție. Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive. Vizionare plăcută!

*Partenerul emisiunii – Oasis 

Nicoleta Adam pe Instagram    

Aura pe Instagram

#unicLifeHacks: Cum să se îmbrace un bărbat în funcție de forma corpului

Aceasta ediție este dedicată bărbaților, deoarece ne-au tot scris mulți pe rețelele noastre după ce am învățat femeile să se îmbrace corect în dependență de forma corpului.

Astăzi, vă prezentăm tipurile de corpuri la bărbați și cum este corect să se îmbrace acesta pentru a arata bine! Și da, să-ți afli forma corporala și care sunt piesele vestimentare care te avantajează este primul pas către construirea unui stil personal. Majoritatea bărbaților se pot regăsi în una din aceste cinci forme corporale care le vom prezenta azi în acest video.

*Partenerul emisiunii – UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/

*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

 ………………………

*Emisiune creată de unica.md

✅ Producător Iulia Arnaut – https://www.instagram.com/iuliaarnaut/

#usideschise Viorica Nagacevschi: relația cu fiul, s-a vrut actriță, viața de cuplu

Retrasă de câțiva ani din viața publică, promotor de frumos și dreptate, unul dintre unicii notari care îmbrățișează scrisul și dreptul: Viorica Nagacevschi vine la Aura. A crezut și crede cu tărie în dreptate, în puterea de a schimba lucrurile din loc dacă devenim mai uniți.

După ce s-a deprins cu singurătatea și libertatea, a venit un moment când și-a deschis inima și a decis să de-a șansă unei relații care s-a transformat anul acesta în căsătorie. De unde îi apare inspirația? Care îi sunt noile proiecte și planuri?

Ce o face fericită, azi? Află la #usideschise, cu Aura.

#stilunic – Rodica Untilă:”Nicoleta, eu nu sunt cu dezbrăcatul pe INSTAGRAM”!

Influencerul care se bucură de o notorietate foarte mare pe Instagram, cea care a făcut afacere din abilitatea de a fi activă în online și care se bucură acum de roadele muncii făcute în cei 6 ani. Rodica Untilă este invitata Nicoletei la această ediție #stilunic și care care ne-a arătat în această ediție de ce părerea soțului contează atât demult pentru ea.

Vă invităm să vedeți cum s-a descurcat la un blizz cu întrebări provocatoare și cum a fost îmbrăcată de Nicoleta Adam!

S-au pomenit cu credite de circa 500.000 de lei după ce și-au dat datele din buletin. 27 de victime înșelate
Articolul anterior
#usideschise Ricu Vodă: tatăl biologic, ura față de femei și dorința de a nu fi recunoscut
Articolul următor