#stilunic cu Anna Tulgara:”Primul salariu l-am cheltuit pe icră, nu pe haine”!

Creatoare de conținut, jurnalistă, prezentatoare – acestei fete energice îi poți atribui mai multe funcții, dar un lucru este sigur, este o fată activă și plină de viață. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care am invitat-o la ediția de astăzi #stilunic. Anna Tulgară ne-a povestit multe, a fost provocată să o îmbrace pe Nicoleta Adam și a acceptat să se îmbrace așa cum i-a spus prezentatoare!

#Podcast cu Zinaida Julea: ”NU am auzit niciodată un om care ar recunoaște că este invidios”

În acest interviu vei cunoaște o altă Zinaida Julea – mai nostalgică, tristă pe alocuri, dar cu aceeași voce superbă. S-a lăsat dusă de amintiri și nostalgie, ne-a povestit cum a fost și este viața de după cortină, și ne-a cântat – o doină superbă! Vă invităm să depănăm amintiri împreună cu Zinaida Julia și Andrei Porubin!

#usideschise cu Dana Marchitan: despre căsnicii, concurența de acasă, muzica creată

Are o viață la fel de colorată precum este chiar și ea. Interpreta Dana Marchitan a simțit atât ovațiile cât și critica dură a publicului de acasă. Însă acest lucru au învățat-o să uite: situațiile grele, oamenii care o trădează  sau momentele dificile din viața ei.

“În spatele unui om care zâmbește mereu, să știți că e multă tristețe”, fraza prin care Dana a încercat să îi spună Aurei că are și ea zile grele, doar că viața este prea prețioasă pentru a pune accent pe acest lucru.

Confidențele și istoria interpretei Dana Marchitan le aflați din interviu de astăzi #usideschise!

#stilunic cu Nicu Țărnă:” În acea perioadă toți erau îmbrăcați la fel. Îmi plac schimbările de acum”!

Invitatul Nicoletei Adam în ediția de astăzi #stilunic este cel care de-a lungul carierei a trecut prin foarte multe schimbări, atât muzicale cât și cele legate de stil. Solistul trupei Gândul Mâței, Nicu Țărnă! Deși s-a lansat pe scenă în perioada când stilul era văzut altfel și era destul de greu să ieși în evidență, totuși i-a plăcut și a încercat mereu să fie altfel. Cum a fost perioada de atunci, cum vede schimbările actuale și ce stil i-a ales Nicoleta vedeți în ediția de astăzi!

Omul lui Putin, găsit împușcat în propria locuință. Cine este Vadim Zimin care a purtat în trecut servieta cu codurile nucleare
Articolul anterior
Motivul pentru care Ucraina nu mai poate utiliza dronele turceşti
Articolul următor