#stilunic cu Aura, Lori și Bety:”Cum adică eu le îmbrac prea copilăros? S-au plâns pe mine?”

Deja sunt fete mari, nu mai sunt fetițele cele două din piesa Aurei:”Lori și Bety”. Două adolescente mai înalte cu un cap decât mama, frumoase, stilate și ascultătoare. Deși la capitolul ținute Aura a recunoscut că are nevoie de ajutorul unui stilist, deoarece fetele deja nu mai ascultă de sfaturile ei. În ediția de astăzi vă invităm să le descoperiți pe Lori și Bety, să vedeți ce stil le-a ales mama și cum a trecut aceasta peste provocare apusă de Nicoleta Adam.

#usideschise cu Nicoleta Adam: despre copilăria fără tata, relația cu bărbații și de ce trebuie să demonstreze că are și creier

Prezentatoare emisiunii #stil unic de pe unica.md a fost invitata Aurei la noua ediție #usideschise. Este printre cele care foarte rar oferă interviuri și deseori este privită ca un copilaș mic fără prea multă experiență. De-a lungul carierei a fost pusă deseori în situația să demonstreze că mai are și creier, nu este doar frumoasă. Muncitoare de felul ei, a tot fost pusă la diverse încercercări și mulți cred despre ea că vine din o familie unde a trăit doar în puf. Dar totuși, cine este Nicoleta Adam, cum i-a reușit să se manifeste deși a rămas fără tata la doar 8 ani și de ce încă nu se vede măritată – aflați în această ediție!

CONCURS la #stilunic:”Te poți alege cu un certificat de 1000 lei”!

Salutare la o ediție mai specială #stilunic. Pentru că astăzi avem o noutate fenomenala pentru voi: Unica.md și Centrul Comercial Unic a decis să pună la cale un CONCURS.

Regulile sunt foarte simple:👇👇👇

1. Răspunde în comentarii:”Ce cumpărături faci deobicei la UNIC?”

2. Like pagina de Facebook UNIC Centru Comercial – https://www.facebook.com/UNIC.mmd

3. Like pagina de Instagram: www.instagram.com/unic.md

4. Like Unica.md – https://www.instagram.com/revistaunica.md/

Vom anunța câștigătorul pe data de 06 octombrie!💞

#stilunic cu Cătălin Lungu:”Îmi zic oamenii că ar vrea să aibă încrederea mea, să se îmbrace ca mine”

Cătălin Lungu, alias Zero Doi este invitatul de astăzi al emisiunii #stilunic. Deși nu este un amator al shoppingului, a acceptat invitația Nicoletei Adam de a fi prezent la emisiune și a încerca câteva stiluri de ținute. Și dacă tot l-am prins la UNIC, i-am dat și câteva provocări să încerce. Cum s-a descurcat și cât de deschis a fost – vedeți în ediția de astăzi #stilunic!

Două surori din Anenii-Noi au obținut locuri de frunte la un concurs de interpretare vocală din Italia
Articolul anterior
Ce se ascunde în spatele decretului lui Putin de a mări armata Rusiei: Ezită să ordone o mobilizare generală – ISW
Articolul următor