#stilunic cu Geta Burlacu:”Haideți să fim sincere: există insuficiență și există exces”

#stilunic cu Vă salutăm în sezonul 3 al emisiunii #stilunic tot aici pe unica.md și tot aici la Centru Comercial Unic. În noul sezon vă promitem aceeași atmosferă relaxantă, sfaturi de stil, transformări interesante și noutăți captivante din viața vedetelor de acasă. Dar cel mai important este că vă promitem să vă arătăm în continuare că vă puteți îmbrăca stilat, frumos și accesibil și la magazinele de la noi din țară.

Invitata de astăzi este interpreta care pe lângă faptul că are o voce incomparabilă, mai și cochetează cu stilul – își coase singură ținutele. Geta Burlacu, ea este invitata ediției de astăzi Stil Unic și vezi în emisiune cum a reacționat la transformarea făcută de Nicoleta.

#usideschise cu Nicoleta Adam: despre copilăria fără tata, relația cu bărbații și de ce trebuie să demonstreze că are și creier

Prezentatoare emisiunii #stil unic de pe unica.md a fost invitata Aurei la noua ediție #usideschise. Este printre cele care foarte rar oferă interviuri și deseori este privită ca un copilaș mic fără prea multă experiență. De-a lungul carierei a fost pusă deseori în situația să demonstreze că mai are și creier, nu este doar frumoasă. Muncitoare de felul ei, a tot fost pusă la diverse încercercări și mulți cred despre ea că vine din o familie unde a trăit doar în puf. Dar totuși, cine este Nicoleta Adam, cum i-a reușit să se manifeste deși a rămas fără tata la doar 8 ani și de ce încă nu se vede măritată – aflați în această ediție!

CONCURS la #stilunic:”Te poți alege cu un certificat de 1000 lei”!

Salutare la o ediție mai specială #stilunic. Pentru că astăzi avem o noutate fenomenala pentru voi: Unica.md și Centrul Comercial Unic a decis să pună la cale un CONCURS.

Regulile sunt foarte simple:👇👇👇

1. Răspunde în comentarii:”Ce cumpărături faci deobicei la UNIC?”

2. Like pagina de Facebook UNIC Centru Comercial – https://www.facebook.com/UNIC.mmd

3. Like pagina de Instagram: www.instagram.com/unic.md

4. Like Unica.md – https://www.instagram.com/revistaunica.md/

Vom anunța câștigătorul pe data de 06 octombrie!💞

#stilunic cu Cătălin Lungu:”Îmi zic oamenii că ar vrea să aibă încrederea mea, să se îmbrace ca mine”

Cătălin Lungu, alias Zero Doi este invitatul de astăzi al emisiunii #stilunic. Deși nu este un amator al shoppingului, a acceptat invitația Nicoletei Adam de a fi prezent la emisiune și a încerca câteva stiluri de ținute. Și dacă tot l-am prins la UNIC, i-am dat și câteva provocări să încerce. Cum s-a descurcat și cât de deschis a fost – vedeți în ediția de astăzi #stilunic!

Unei familii din Pepeni îi vine zero lei la facturile de electricitate
Articolul anterior
Invazia rusească a provocat Ucrainei pagube de 100 miliarde de dolari
Articolul următor