#stilunic – Irina și Sergiu Kovalsky :”Așa îmbrăcat l-am văzut doar 15 ani în urmă!”

Cuplul care este de nedespărțit. Fie în scenă, acasă și astăzi iată că sunt prezență și în cadrul acestui episod #stilunic. Irina și Sergiu Kovalsky au avut parte de o super provocare, care a bucurat-o enorm pe Irina – să îl îmbrace pe Sergiu așa cum dorește. Drept că el a cam dat-o în bară cu alegerea făcută la capitolul haine. Toată nebunia și distracția o vedeți în acest episod!

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Incendiu într-un apartament din Chișinău
Articolul anterior
Bătaie într-un restaurant la Bălți, cu implicarea unui consilier municipal socialist! Poliția vine cu noi detalii
Articolul următor