#stilunic – Johy Davis:”Atunci am avut o depresie foarte mare”!

Așa pe interpretul Johy Davis la sigur nu l-ați văzut: liniștit, romantic și „scump la vorbă”. Ne-a spus că l-am prins în perioada când a decis să fie mai atent la ceea ce spune și ce face. Dar am mai aflat și detalii despre ultima nouate muzicală care a pregătit-o acesta pentru fanii lui. A pierdut pariul și a trebuit totuși să sune o persoană draga și să-i spună:”Te iubesc”. În această ediție #stilunic ai ocazia să vezi cum s-a descurcat cu aceasta!

#unicLifeHacks: 7 sfaturi utile pentru spălarea hainelor negre

Salutare prieteni la o editie noua #uniclifehacks cu noi trucuri cerute de voi. Ne-a scris o doamna care ne-a rugat să îi oferim câteva sfaturi utile pentru spălarea hainelor negre!

Zis și făcut, am venit aici la UNIC Centru Comercial și am selectat 7 sfaturi utile!

Începem?

#usideschise Radu Dolgan: conflictul cu Dan Bălan, relația cu tata, regretul care îl are

Să fii copil de om celebru este greu, Radu Dolgan, însă, și-a acceptat soarta, ba chiar nu vede o problemă în asta, ci un previlegiu. Cu toate acestea, nu a intrat în formația ”Noroc” prin pile, a trebuit să de-a un test ca și fiecare membru. A avut momente de răbufnare, dar tata și mama a știut să-l aducă cu picioarele pe pământ.

Din acest interviu aflăm istorii din spatele creării unor piese legendă, detalii despre relația cu soția care a fost pusă pe pauză, timp de 12 ani și cum vede Radu Dolgan muzica de acasă. Ah da, și chiar ne-a rugat să nu scoatem fragmentul în care vorbește despre unii interpreți de astăzi, cum ar fi Dan Bălan!

#usideschise Călin Vieru: sistemul medical, nașterea ultimului copil, detalii neștiute despre mama

“A fost sau este greu să fii copilul celebrului poet Grigore Vieru?”, o întrebare care ne-a ajutat să-l prindem la sinceritate pe Călin, feciorul mai mic – care a îmbrățișat și el viața publică. La acest interviu a ținut morțiș să ne vorbească despre mama – femeia datorită căreia a fost posibilă ascensiunea tatălui.
Proaspăt tătic la 58 de ani, un fan al sportului și modului sănătos de viață, omul care iubește mult și care a reușit să devină un antreprenor de succes. Călin Vieru este invitatul nostru la această ediție #usideschise!

Ocupă-ți timpul util: Cartego te invită la vernisarea expoziției:„Firul Timpului. Amintiri și Aspirații”
Articolul anterior