#stilunic – Violeta Scrișu:”Eu cred că acesta a fost unul din motivele de ce am trecut în universitate la frecvență redusă”!

Criticată de unii și lăudată de alți, dar dornică de a își continua drumul și a face ceea ce crede că este corect fără a atrage atenția la cârcotași. Violeta Scrișu, jurnalistă, antrenoare de dicție și o femeie pasionată de bunele maniere este invitată la această ediție #stilunic.

Am încercat să aflăm când din Srișu își schimbă familia în Galben, care perioadă din viața ei a făcut-o să devină femeia stilată de acum și am supus-o la câteva provocări, care de altfel, le-a trecut cu brio, deși iniațial se temea de ele!

*Partenerul emisiunii – Oasis Shopping Mall 

Nicoleta Adam pe Instagram

Violeta Scrișu pe Instagram

#unicLifeHacks: Cum să se îmbrace un bărbat în funcție de forma corpului

Aceasta ediție este dedicată bărbaților, deoarece ne-au tot scris mulți pe rețelele noastre după ce am învățat femeile să se îmbrace corect în dependență de forma corpului.

Astăzi, vă prezentăm tipurile de corpuri la bărbați și cum este corect să se îmbrace acesta pentru a arata bine! Și da, să-ți afli forma corporala și care sunt piesele vestimentare care te avantajează este primul pas către construirea unui stil personal. Majoritatea bărbaților se pot regăsi în una din aceste cinci forme corporale care le vom prezenta azi în acest video.

*Partenerul emisiunii – UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/

*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

 ………………………

*Emisiune creată de unica.md

✅ Producător Iulia Arnaut – https://www.instagram.com/iuliaarnaut/

#usideschise Viorica Nagacevschi: relația cu fiul, s-a vrut actriță, viața de cuplu

Retrasă de câțiva ani din viața publică, promotor de frumos și dreptate, unul dintre unicii notari care îmbrățișează scrisul și dreptul: Viorica Nagacevschi vine la Aura. A crezut și crede cu tărie în dreptate, în puterea de a schimba lucrurile din loc dacă devenim mai uniți.

După ce s-a deprins cu singurătatea și libertatea, a venit un moment când și-a deschis inima și a decis să de-a șansă unei relații care s-a transformat anul acesta în căsătorie. De unde îi apare inspirația? Care îi sunt noile proiecte și planuri?

Ce o face fericită, azi? Află la #usideschise, cu Aura.

#stilunic – Rodica Untilă:”Nicoleta, eu nu sunt cu dezbrăcatul pe INSTAGRAM”!

Influencerul care se bucură de o notorietate foarte mare pe Instagram, cea care a făcut afacere din abilitatea de a fi activă în online și care se bucură acum de roadele muncii făcute în cei 6 ani. Rodica Untilă este invitata Nicoletei la această ediție #stilunic și care care ne-a arătat în această ediție de ce părerea soțului contează atât demult pentru ea.

Vă invităm să vedeți cum s-a descurcat la un blizz cu întrebări provocatoare și cum a fost îmbrăcată de Nicoleta Adam!

Cum arată Marina Cârnaț, însărcinată cu al nouălea copil! Ședință foto seducătoare înainte de nașterea bebelușului
Articolul anterior
Gazul se va ieftini. Dorin Recean: ,,Guvernul va veni cu o propunere de reducere a tarifelor”
Articolul următor