#stilunic – Vlada Boțan:”Mama a slăbit 13 kilograme, când am plecat de acasă!”

O tânără care la ai ei 19 ani ai spune să le-a reușit pe toate: are un nume în muzică, este cunoscută pe stradă, trăiește singură și se întreține din munca care o depune zi de zi. Invitat de azi a emisiunii #stilunic, Vlada Boțan, știe să se aprecieze, știece vrea de la viață și unde vrea să ajungă.


A înțeles devreme că pentru a face ce îți dorești trebuie să muncești mult, nu să aștepți să îți ofere cneva. Iar mofturile vestimentare și le satisface singură. Vă invităm la o ediție despre stil, viață, dorințe și transformări!
Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive. Vizionare plăcută!


*Partenerul emisiunii – Oasis – https://www.instagram.com/oasis_shoppingmall/
✅ Nicoleta Adam pe Instagram – https://www.instagram.com/nicoleta_adam/
✅ Vlada Boțan pe Instagram – https://www.instagram.com/vladabotan/

#unicLifeHacks: Cum să se îmbrace un bărbat în funcție de forma corpului

Aceasta ediție este dedicată bărbaților, deoarece ne-au tot scris mulți pe rețelele noastre după ce am învățat femeile să se îmbrace corect în dependență de forma corpului.

Astăzi, vă prezentăm tipurile de corpuri la bărbați și cum este corect să se îmbrace acesta pentru a arata bine! Și da, să-ți afli forma corporala și care sunt piesele vestimentare care te avantajează este primul pas către construirea unui stil personal. Majoritatea bărbaților se pot regăsi în una din aceste cinci forme corporale care le vom prezenta azi în acest video.

*Partenerul emisiunii – UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/

*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

 ………………………

*Emisiune creată de unica.md

✅ Producător Iulia Arnaut – https://www.instagram.com/iuliaarnaut/

#usideschise Viorica Nagacevschi: relația cu fiul, s-a vrut actriță, viața de cuplu

Retrasă de câțiva ani din viața publică, promotor de frumos și dreptate, unul dintre unicii notari care îmbrățișează scrisul și dreptul: Viorica Nagacevschi vine la Aura. A crezut și crede cu tărie în dreptate, în puterea de a schimba lucrurile din loc dacă devenim mai uniți.

După ce s-a deprins cu singurătatea și libertatea, a venit un moment când și-a deschis inima și a decis să de-a șansă unei relații care s-a transformat anul acesta în căsătorie. De unde îi apare inspirația? Care îi sunt noile proiecte și planuri?

Ce o face fericită, azi? Află la #usideschise, cu Aura.

#stilunic – Rodica Untilă:”Nicoleta, eu nu sunt cu dezbrăcatul pe INSTAGRAM”!

Influencerul care se bucură de o notorietate foarte mare pe Instagram, cea care a făcut afacere din abilitatea de a fi activă în online și care se bucură acum de roadele muncii făcute în cei 6 ani. Rodica Untilă este invitata Nicoletei la această ediție #stilunic și care care ne-a arătat în această ediție de ce părerea soțului contează atât demult pentru ea.

Vă invităm să vedeți cum s-a descurcat la un blizz cu întrebări provocatoare și cum a fost îmbrăcată de Nicoleta Adam!

Pictoriţa Françoise Gilot, care a fost partenera și muza lui Pablo Picasso, s-a stins la 101 ani
Articolul anterior
Centrul de Sănătate Rîșcani va avea un aparat performant de ultrasonografie, oferit de Guvernul Japoniei
Articolul următor